Αναγνώστης: “Επιτήδειος προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα στον Ταύρο”

Το 'πε: 
Που: 

Αναγνώστης μας απέστειλε e-mail σχετικά με συμβάν στον Ταύρο όπου νεαρός προσπάθησε να αποσπάσει χρήματα από τον πατέρα του. Αναλυτικά:

Καλημέρα σας. Παρακαλώ να δημοσιευτεί το παρακάτω κείμενο για να προλάβουμε πιθανά θύματα στην περιοχή μας.

Σήμερα το πρωί, κοντά στις γραμμές του ΟΣΕ στον Ταύρο, σταμάτησε ένας νεαρός τον πατέρα μου και με την αιτιολογία ότι ήμασταν παλιά συμμαθητές στο σχολείο, του είπε ότι δήθεν έχει εταιρεία πληροφορικής και πως δήθεν του ανέθεσα να τακτοποιήσει τις αιτήσεις για το επίδομα πετρελαίου. Με αιτιολογία τα παράβολα, του ζήτησε 510 ευρώ, που φυσικά ο πατέρας μου πρώτον δεν τα είχε επάνω του και δεύτερον όντας “διαβασμένος” από παρόμοια περιστατικά που συνέβησαν σε συνανθρώπους μας και δημοσιεύτηκαν, απλά τον απέφυγε. Ο άνθρωπος αυτός κινείται με αυτοκίνητο που δυστυχώς ο πατέρας μου που είναι κάποιας ηλικίας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του, και συστήθηκε με το επώνυμο “Αλεξάκης”.
Μεγάλη προσοχή. Ενημερώστε φίλους και γνωστούς. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και πολλοί επιτήδειοι προσπαθούν να κοροϊδέψουν ηλικιωμένους για να τους πάρουν τα λιγοστά χρήματα που έχουν πάνω τους.

Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία.