Αναγνώστης: “Ρομά καταστρέφουν τις περιουσίες μας στον Κάτω Ταύρο”

Το 'πε: 
Που: 

Αναγνώστης μας απέστειλε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook σχετικά με τους Ρομά στον Ταύρο που κλέβουν υλικά με σκοπό να τα πουλήσουν.

Αναλυτικά:

Ζούμε τελικά σε μια κοινωνία που επιβιώνουν αυτοί που έχουν χρήμα και αυτοί που καταφέρνουν να κάνουν τους άλλους να φοβούνται. Πρόσφατα κατάλαβα τον φόβο των κατοίκων της περιοχής μου ή ακόμα καλύτερα «πόσο στον κόσμο μας είμαστε» όταν δεν μας ενοχλούν.

Στην περιοχή του κάτω Ταύρου (σύνορα με Δήμο Αθήνας), ένας μεγάλος αριθμός αλλοδαπών και ρομά ασχολείται με το να μαζεύει χαλκό αλουμίνιο κλπ με σκοπό να το πουλάει και να ζει.. Πέρα από την μόλυνση που προκάλεσαν οι Ρομά στην περιοχή με το να καίνε καλώδια προκειμένου να συλλέξουν το χαλκό, έχει παρατηρηθεί ότι πλέον καταστρέφουν την περιουσία των κατοίκων κλέβοντας μεταλλικά αντικείμενα από τις κατοικίες.

Όλοι γνωρίζουν, όλοι ξέρουν για τα παράνομα χυτήρια που λειτουργούν στο απέναντι μέρος της Π. Ράλλη (έναντι Lidl)! Και τι κάνουμε; Ζούμε σπίτι μας μέχρι να μας πειράξουν; Πρέπει να μας ενοχλήσουν; Η αστυνομία και ο Δήμος τι κάνει αφού γνωρίζουν τι συμβαίνει; Είμαστε εδώ γιατί θέλουν μόνο τους ψήφους μας; Στην Μακεδονίας (στο τέρμα) στον κάτω Ταύρο πέρασαν μόνο τα αμάξια που μας καλούσαν σε πολιτικές συγκεντρώσεις μόνο για ψήφους. Σας ευχαριστώ πολύ από την καρδιά μου για το ενδιαφέρον, τώρα μπορείτε να βγείτε στα κανάλια και να κατηγορείτε για φασισμό τις αντίπαλες παρατάξεις χωρίς να σας νοιάζει με τι τρόπο ασκείται ο “φασισμός” σε εμάς εδώ κάτω…

The post Αναγνώστης: “Ρομά καταστρέφουν τις περιουσίες μας στον Κάτω Ταύρο” appeared first on MoschatoTavros.gr.