Εκδήλωση Δημοτικού Ωδείου Μοσχάτου – Ταύρου και Εργαστηρίου Μουσικής Εκτέλεσης

Το 'πε: 

oper

Το Εργαστήριο Μουσικής Εκτέλεσης “operArt Lab” και το Δημοτικό Ωδείο Μοσχάτου – Ταύρου, τη Δευτέρα 13.10.2014 στις 19:00, υποδέχονται την νέα καλλιτεχνική σεζόν 2014 – 2015 με ελεύθερη είσοδο του κοινού στην 1 η ανοικτή πρόβα του Συνόλου Μουσικής Δωματίου “newmixedmediaensemble ” στην Κεντρική Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Μοσχάτου – Ταύρου, Ελευθερίας & Λυκούργου (Μοσχάτο).

Το Εργαστήριο Μουσικής Εκτέλεσης “operArt Lab” έχει προγραμματίσει μια σειρά εμφανίσεων των Μουσικών Συνόλων του αφιερωμένες στην εργογραφία για πνευστά, από το τέλος του Baroque μέχρι τον 21 ο αιώνα.

Την Δευτέρα 13.10.2014 είναι η εναρκτήρια πρόβα του Συνόλου Μουσικής Δωματίου “newmixedmediaensemble” με έργα του 1 ου Κύκλου του παραπάνω αφιερώματος με γενικό τίτλο , “la Potenza di fiati” υπό τη διεύθυνση του Νίκου Αθανασόπουλου.

Θα ακουστούν:
Franz Joseph Haydn, Divertimento in G (Hoboken II:3), σε επανενορχήστρωση Νίκου Αθανασόπουλου, και
Lucio Antonio Vivaldi, L’Estate (από τις «Τέσσερις Εποχές»), σε μεταγραφή για πνευστά Νίκου Αθανασόπουλου, με σολίστ στο βιολί τη Μελίνα Γαλανού.

Κατά τη διάρκεια της πρόβας θα γίνεται ανάλυση του τρόπου πρόσληψης (και απόδοσης) των έργων και της περιόδου τους.

Πληροφορίες: 210/4833230 – https://www.facebook.com/operartlab

oper

The post Εκδήλωση Δημοτικού Ωδείου Μοσχάτου – Ταύρου και Εργαστηρίου Μουσικής Εκτέλεσης appeared first on MoschatoTavros.gr.

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.