Καταγγέλει την Χρυσή Αυγή για την επίθεση στο Μοσχάτο η Επιτροπή Αγώνα

Το 'πε: 

Ανακοίνωση – καταγγελία για την επίθεση σε Αιγύπτιο στο Μοσχάτο εξέδωσε η Επιτροπή Αγώνα Μοσχάτου – Ταύρου, μέσα από την οποία επιτίθεται στην Χρυσή Αυγή.

Αναλυτικά το κείμενο:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Η επιτροπή αγώνα καταγγέλλει την τρομοκρατική τραμπουκική επίθεση φασιστοειδών της Χ.Α. σε Αιγύπτιο μετανάστη εργάτη. Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ενός μήνα, οι απόγονοι του Μεταξά, του Χίτλερ, του Μουσολίνι και της Χούντας, επιτίθενται σε μετανάστες εργάτες προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν το λαό, και να χύσουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο ανάμεσα στα λαϊκά στρώματα.

Είναι χρέος του κάθε εργαζόμενου, κάθε νέου και νέας – παιδιών των λαϊκών οικογενειών, να καταλάβει ότι τα φασιστικά μορφώματα της Χρυσής Αυγής και παρόμοιες με αυτήν ομάδες, ετοιμάζονται να παίξουν το ρόλο που τους έχουν αναθέσει τα αφεντικά τους. Να χτυπήσουν όποιον σηκώνει κεφάλι, όποιον αγωνίζεται.

Το παίζουν αντισυστημικοί την ίδια ώρα που προσφέρουν Ελληνες εργαζόμενους για ξεζούμισμα με το μεροκάματο των 18 Ευρώ με τα δουλεμπορικά γραφεία που ανοίγουν. Επιδίδονται σε βανδαλισμούς και επιθέσεις ενάντια σε μετανάστες και πρωτοπόρους αγωνιστές (π.χ. μέλη της ΚΝΕ στον Λαγκαδα), με την συνοδεία της Αστυνομίας που μένει άπραγη.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Οπαδοί της Χούντας και του Ναζισμού – Φασισμού

ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ – ΑΠΟΜΟΝΩΣΕ ΤΟΥΣ!!!

Καλούμε τον Ελληνικό λαό να στρατευτεί με το ταξικό εργατικό λαϊκό κίνημα. Να οργανωθεί στα σωματεία στους χώρους δουλειάς, στις λαϊκές επιτροπές στις γειτονιές, στον Σύλλογο Γυναικών. Να αντικρούσει θαρραλέα την επίθεση που δέχεται στη δουλειά και στη ζωή.

Οι μετανάστες είναι εργαζόμενοι διπλά εκμεταλλευόμενοι, οφείλουμε να συστρατευτούμε στους χώρους δουλειάς απέναντι στις επιθέσεις της εργοδοσίας, κανένας έξω από την πάλη.

Καλούμε όλους του εργαζόμενους και ανέργους, αυτοαπασχολούμενους και συνταξιούχους, τους μετανάστες, τους φοιτητές, τις γυναίκες

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ

ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ