Πολύ κοντά στην σύλληψη του ταξιτζή που παρέσυρε τον ποδηλάτη από το Μοσχάτο (Φωτό)

Το 'πε: 

Με εισαγγελική παραγγελία θα επιδοθούν στην οικογένεια τα βίντεο από τον ΣΚΑΙ και τον Φακανά από τον ασυνείδητο οδηγό ταξί που παρέσυρε τον άτυχο νέο από το Μοσχάτο και τον εγκατέλειψε (πατήστε εδώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του MoschatoTavros.gr ο 25χρονος έκανε ποδήλατο στο Μοσχάτο στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της  εκκλησίας του ΑΓ. Κωνσταντίνου και στο ωδείο του Φακανά.

Ο οδηγός ταξί γύρω στις 12:45  ξημερώματα Δευτέρας (19/8) διέσχιζε την οδό Ποσειδώνος και παρέσυρε τον νεαρό αφηνοντάς τον αιμόφυρτο στο διάζωμα.

Εκείνη την στιγμή τρία παιδιά από το Μοσχάτο, ηλικίας 15 με 16 χρόνων που βρισκόντουσαν στο σημείο έσπευσαν να δουν τι έχει γίνει.

Ο ταξιτζής όταν είδε τα παιδιά να έρχονται προς το μέρος του ξαφνιάστηκε και απλά τους είπε ότι πάει να φωνάξει ασθενοφόρο.

Τα παιδιά σοκαρισμένα από το ατύχημα δεν συγκράτησαν τις πινακίδες του ασυνείδητου οδηγού και έτσι ο ταξιτζής έφυγε και δεν ξαναγύρισε ποτέ, αφήνοντας το παιδί αναίσθητο να αιμορραγεί.

Από την σύγκρουση ένα κομμάτι του προφυλακτήρα(αεραγωγού δείτε φώτο) έμεινε στο οδόστρωμα και παραπέμπει σε SKODA OCTAVIA.

Ο οδηγός είναι ζήτημα χρόνου να συλληφθεί από τις αρχές και ευχόμαστε η τιμωρία του να είναι παραδειγματική.

Ο νεαρός έχει αποφύγει τον κίνδυνο αλλά παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Δείτε φωτογραφίες από το ποδήλατο αλλά και από τον αεραγωγό του αμαξιού