Σαρώνει η εγκληματικότητα και στο Μοσχάτο

Το 'πε: 

Η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας και στην περιοχή του Μοσχάτου. Η στάση του τραμ στο Μοσχάτο, η περιοχή πάνω από το σταθμό του ηλεκτρικού έχουν μετατραπεί σε καρτέρι ληστών και πλέον είναι αυστηρά ακατάλληλες για όλους ειδικά τις βραδινές ώρες. Αλλά δεν είναι μόνο αυτές ακόμα και σε κεντρικές οδούς της πόλης έχουν αναφερθεί περιστατικά κατά ανυποψίαστων πολιτών.
Τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα γίνεται γνωστό και ένα περιστατικό εγκληματικότητας στο Μοσχάτο, ξέχωρα από εκείνα που δεν δηλώνονται στην αστυνομία. Μάλιστα χθες(17/3) το πρωί κατά τις 7.00 στην Θεσσαλονίκης στο ύψος που βρίσκεται η αφετηρία του τρόλει, λήστεψαν και χτύπησαν μία γυναίκα χωρίς κανένα δισταγμό. Επρόκειτο για δύο αλλοδαπούς που ερχόντουσαν από την Πειραιώς πεζοί και σε χρόνο ντε τε βρέθηκαν πίσω από την γυναίκα αιφνιδιάζοντας την και χτυπώντας την στο κεφάλι. Ακόμα και όταν της πήραν την τσάντα ο ένας εξ αυτών συνέχισει να την γρονθοκοπεί. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της αλλά το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο. Η τυχερή μέσα στην ατυχία της γυναίκα κατευθυνόταν προς τη δουλειά της που βρίσκεται σε κοντινό σημείο. 
Μήπως θα πρέπει κάποιος να ενδιαφερθεί για το αιώνιο πρόβλημα της εγκληματικότητας που βασανίζει το δήμο του Μοσχάτου; Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση!