Σούπερ φιλικό Γιατρών - Βετεράνων του Ολυμπιακού για καλό σκοπό στο Μοσχάτο (εικόνες)

Το 'πε: 
Που: Φιλικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό έγινε σήμερα Δευτέρα 20 20 Νοεμβρίου στο γήπεδο Δημοτικό γήπεδο του Μοσχάτου μεταξύ του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού και της Ομάδας Ποδοσφαίρου του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών. 

Το παιχνίδι έγινε για καλό σκοπό και είχε ως στόχο την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο, Τράπεζα Τροφίμων). 

Ο Ολυμπιακός παρέδωσε στο Δήμαρχο Μοσχάτου - Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου 100 κιβώτια με τρόφιμα. Οι γιατροί του Ιπποκράτειου με τη σειρά τους έδωσαν δυο δωροεπιταγές. 

Τον αγώνα παρακολούθησε ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίουο κ Ευθυμίου μέσω της σελίδας του στο facebook δήλωσε... "Ένας φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου έγινε για καλό σκοπό σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου. Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και η ομάδα του Ιπποκράτειου νοσοκομείου αγωνίστηκαν για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μας. Τους ευχαριστώ πολύ για τον αγώνα και τη σημαντική βοήθεια που προσφέρουν!"

Επίσης τον αγώνα παρακολούθησαν, ο Γενικός γραμματέας του Δήμου κ. Αντωνάκος. οι Αντιδήμαρχοι (Βασίλης Γρούμπας & Βασιλική Καραβία) και ο υπεύθυνος γηπέδων Δημοτικός Σύμβουλος Κόλλιας Δημήτρης!

.ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ


πηγή http://my-mosxato.blogspot.gr/