Στο νοσοκομείο η Ταυριώτισσα αθλήτρια Μαρία Πρεβολαράκη

Το 'πε: 
Που: 

μαρία πρεβολαράκη

Η υπερπροσπάθεια που κατέβαλε η Μαρία Πρεβολαράκη, προκειμένου να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης γυναικών που διεξάγεται στην Τασκένδη, είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Η Μαρία Πρεβολαράκη, δευτεραθλήτρια Ευρώπης του 2014, ταλαιπωρείται από μία κήλη και παρά τις συστάσεις των γιατρών, εκείνη ταξίδεψε στο Ουζμπεκιστάν και πήρε την απόφαση να αγωνιστεί.

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα της με την τριταθλήτρια Ευρώπης Ναταλία Μπούντου (Μολδαβία) ένιωσε έντονους πόνους, αλλά παρά την πίεση των προπονητών της, αρνήθηκε να σταματήσει και παρά το γεγονός ότι έχανε, ολοκλήρωσε τον αγώνα χωρίς να εγκαταλείψει.

Στη συνέχεια, από την ένταση και τη στενοχώρια η Μαρία Πρεβολαράκη λιποθύμησε και η ελληνική αποστολή της μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οι γιατροί της τοποθέτησαν “κολάρο” επέστρεψε στο ξενοδοχείο της ομάδας.

“Ήθελε να παλέψει και να μην τα παρατήσει. Κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους πόνους δεν κατάφερε να δείξει ούτε το 10% των δυνατοτήτων της. Τώρα θα κυκλοφορεί με “κολάρο”. Τη Δευτέρα (15/9) θα επιστρέψει στην Αθήνα και εκεί θα δούμε πως μπορεί να γίνει η καλύτερη αποκατάστασή της ώστε του χρόνου να είναι σε καλή κατάσταση και να διεκδικήσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο”, υπογράμμισε ο Κώστας Θάνος.

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.