Συνελήφθη ο ληστής του ξενοδοχείου στο Μοσχάτο (φωτό)

Το 'πε: 

Για ληστεία, απόπειρα κλοπής, συνέργεια σε ληστεία, οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν ένας 33χρονος και ένας 30χρονος στον Πειραιά.

Ειδικότερα, ο 33χρονος λίγο πριν τη σύλληψή του, επιχείρησε να αφαιρέσει μοτοσυκλέτα Έλληνα, αλλά έγινε αντιληπτός από ειδικό φρουρό που βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία σκοπού στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Ένα πιστόλι REPLICA.
  • Ένα ζευγάρι γάντια.
  • Μία θήκη πιστολιού.
  • Το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.
  • Ένα κινητό τηλέφωνο.

Όπως εξακριβώθηκε, ο 33χρονος συλληφθείς την Πέμπτη 10/10, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ακινητοποίησε, με την απειλή όπλου, υπάλληλο ξενοδοχείου στην περιοχή του Μοσχάτου και αφαίρεσε το ποσό των 1.120 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι ο 33χρονος είχε προμηθευθεί το πιστόλι από τον 30χρονο ο οποίος εντοπίσθηκε στην περιοχή του Πειραιά το ίδιο μεσημέρι και συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 33χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι συσκευές εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και δύο προσόψεις από ράδιο- CD .

Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 30χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 1,1 γραμμαρίων, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται, ότι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

Δείτε φωτογραφία από όσα βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα: