Συνεργάτης των αδελφών Παλαιοκώστα ο δράστης στο Μοσχάτο

Το 'πε: 

Γνωστός κακοποιός και συνεργάτης των αδελφών Παλαιοκώστα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος άντρας ο οποίος, λίγο μετά τις 10:30, εισέβαλλε σε πολυκατάστημα παιχνιδιών στην οδός Λευκάδος 4 στο Μοσχάτο, υποστηρίζοντας ότι είχε επάνω του εκρηκτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας είχε κρεμασμένα αντικείμενα στο λαιμό του, τα οποία ισχυρίζονταν ότι ήταν εκρηκτικά, ενώ προσπάθησε να πάρει όμηρο έναν από τους υπαλλήλους του καταστήματος.

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 10 το πρωί, όταν περαστικοί είδαν έναν άντρα να κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητο του, έξω από το γνωστό κατάστημα παιχνιδιών και τον θεώρησαν ύποπτο.

Οι κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία, όταν όμως άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο για να τον ελέγξουν, ο άντρας βγήκε από το αυτοκίνητο του και μπήκε πολυκατάστημα, απειλώντας πως θα ανατιναχθεί.

Τελικά οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να τον πείσουν να παραδοθεί. Μάλιστα, όταν τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου, διαπιστώθηκε ότι ο 55χρονος είναι γνωστός κακοποιός και συνεργάτης των αδελφών Παλαιοκώστα.
 
Πηγή: http://www.protothema.gr