«Επίθεση» σε σπίτι μεταναστών στην Αναξαγόρα στον Ταύρο

Το 'πε: 
Που: 

Την Κυριακή 03/02  λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, στην οδό Αναξαγόρα  40 στον Ταύρο, σύμφωνα με μαρτυρίες, ομάδα ακροδεξιών εισέβαλε σε σπίτι όπου μένουν μετανάστες από το Πακιστάν, και αφού διέλυσαν και έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους, έκλεψαν και 1400 ευρώ καθώς και τα χαρτιά των 2 μεταναστών που διέμεναν στην οικία.

Αμέσως στο σημείο κατέφθασε η Πακιστανική Κοινότητα και η Αστυνομία η οποία και κατέγραψε το γεγονός.

Ο Άχμεντ(φωτό), ένας από τους μετανάστες όπου έμενε στο σπίτι που έγινε η επίθεση όπως δήλωσε στην τοπική ΚΕΕΡΦΑ ( Κίνηση «Ενωμένοι ενάντια στον Ρατσισμό και στην Φασιστική απειλή») , μάζευε λεφτά για να γυρίσει στο Πακιστάν την ερχόμενη εβδομάδα και από τους συγκεκριμένους ακροδεξιούς δεχόταν σχεδόν καθημερινές απειλές.

Όπως δηλώνει,  έφτασαν στο σημείο να τους εκτοξεύουν πέτρες έξω από το παράθυρο του σπιτιού τους όλες τις προηγούμενες ημέρες.

Πρόκειται ξεκάθαρα για μια επίθεση που σαν στόχο είχε όπως επισημαίνει  να τρομοκρατήσει τους ίδιους αλλά και τους ντόπιους που μένουν στην γειτονιά.

Τις επόμενες ημέρες η τοπική ΚΕΕΡΦΑ μαζί με τους μετανάστες της γειτονιάς θα οργανώσουν μαζική συγκέντρωση-διαμαρτυρίας για το γεγονός.