Άγρια καταδίωξη στις Τζιτζιφιές τα μεσάνυχτα – Στο Μοσχάτο οι κακοποιοί (φωτό)

Το 'πε: 

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην Καλλιθέα. Μεγάλη αστυνομική δύναμη καταδίωξε κόκκινο τζιπ στο οποίο επέβαιναν δύο άγνωστοι, με αποτέλεσμα να προκληθεί τροχαίο ατύχημα. Οι επιβαίνοντες διέφυγαν πεζοί προς το Μοσχάτο και αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

Το κόκκινο τζιπ ερχόταν από στενάκι κάθετο της Θησέως, στο ύψος του Σκλαβενίτη στις Τζιτζιφιές. Λίγο πριν φτάσουν στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου (όπως είναι γνωστή πλέον η Λεωφόρος Θησέως) άνοιξαν τις πόρτες οι δύο επιβαίνοντες και -εν κινήσει πήδηξαν έξω- με αποτέλεσμα το τζιπ να καρφωθεί στη νησίδα που υπάρχει κατά μήκος της Λεωφόρου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα διερχόμενο μηχανάκι (παπάκι) να πέσει πάνω στο τζιπ και ο οδηγός του να τραυματιστεί και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Οι δύο άγνωστοι διέφυγαν πεζοί προς το Μοσχάτο και μεγάλη αστυνομική δύναμη έχει κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό τους. Μάλιστα, ακούστηκαν και δύο πυροβολισμοί (κατά πάσα πιθανότητα από αστυνομικούς) λίγο πριν οι άγνωστοι εγκαταλείψουν το τζιπ, όμως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.