Στη… φάκα ληστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που δρούσαν και στο Μοσχάτο

Το 'πε: 

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και ανταλλακτικών τα οποία μετέφεραν στην Αλβανία, προχώρησαν οι Αρχές.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερα μέλη της σπείρας. Συγκεκριμένα, στις 18 Ιανουαρίου, τέσσερα μέλη της σπείρας πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να μεταφορτώνουν σε σταθμευμένο φορτηγό διάφορα κλεμμένα αντικείμενα.

Τρεις από τους συλληφθέντες προέβαλαν αντίσταση και επιχείρησαν να απομακρύνουν τους αστυνομικούς με τη χρήση σωματικής βίας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η σπείρα από τον Οκτώβριο του 2010 δραστηριοποιούνταν σε κλοπές αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και ανταλλακτικών, τα οποία στη συνέχεια μετέφεραν σε χώρους στάθμευσης στην Αθήνα, το Αιγάλεω και το Μοσχάτο όπου τα μεταφόρτωναν σε οχήματα και τα μετέφεραν στην Αλβανία. Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει οκτώ κλοπές οχημάτων.

Στην κατοχή τους και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο οχήματα και στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο Ι.Χ. φορτηγά, ένα αυτοκίνητο, επτά μοτοσικλέτες, ένα ταχύπλοο μοτοποδήλατο «jet ski», 275 ελαστικά αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, διάφορα έπιπλα, ενδύματα και άλλα αντικείμενα οικιακού εξοπλισμού, ένα ξιφίδιο, ιδιόχειρες σημειώσεις με στοιχεία μοτοσυκλετών καθώς και 7.520 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.