Επιβεβαίωση για την επίθεση σε μετανάστη στο Μοσχάτο

Το 'πε: 

Φωτό αρχείου

Επιβεβαιώνεται η ρατσιστική επίθεση σε μετανάστη στο Μοσχάτο, την περασμένη Παρασκευή (14/12).

Του έστησαν καρτέρι την ώρα που έφευγε από τη δουλειά του και τον έστειλαν στο νοσοκομείο με ανοιγμένο κεφάλι. Ακόμα ένας νόμιμος μετανάστης έπεσε θύμα ρατσιστικής βίας, αυτήν τη φορά στο Μοσχάτο.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Αιγύπτιο, κάτοχο «ροζ κάρτας», ο οποίος ζει και εργάζεται στην Ελλάδα τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Οπως καταγγέλλει στην εφημερίδα «6μέρες» η κ. Ραμπαπ Χασάν, εκπρόσωπος της Μουσουλμανικής Κοινότητας στην Ελλάδα, ο Ισλάμ Μιλάζ είχε μόλις τελειώσει τη βάρδιά του σε μια βιοτεχνία κρεάτων στην περιοχή και επέστρεφε σπίτι μαζί με τον ξάδελφο του.

Ενώ βρίσκονταν στην οδό Κεφαλληνίας, ξαφνικά δύο εύσωμοι κουκουλοφόροι, οι οποίοι – σύμφωνα με τον 23χρονο Αιγύπτιο- φορούσαν μπουφάν με το σήμα της Χρυσής Αυγής, τους επιτέθηκαν κρατώντας σιδηρολοστούς. Ο εξάδελφος του πρόλαβε να απομακρυνθεί. Οχι όμως και ο ίδιος, που δέχθηκε δολοφονικά κτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο, πέφτοντας στον δρόμο λιπόθυμος. Οι δράστες διέφυγαν πεζοί, ενώ ο άτυχος Αιγύπτιος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του EKAΒ στο Ασκληπιείο της Βούλας.

 

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.