Δείτε Βίντεο με την επίθεση των κουκουλοφόρων στην εισπρακτική εταιρεία στον Ταύρο

Το 'πε: 
Που: 

Οι συντάκτες της προκήρυξης χαρακτηρίζουν το σύνολο των εισπρακτικών εταιρειών ως «γρανάζι σε αυτή την διαδικασία συγκέντρωσης ‘κατοικίας-επένδυσης’ στα χέρια λίγων».

Η αυτοαποκαλούμενη ομάδα «Αναρχικοί – Αναρχικές» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στις εγκαταστάσεις εισπρακτικής εταιρείας στον Ταύρο(πατήστε εδώ), συμφερόντων των υιών του πρώην προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα, αναρτώντας μάλιστα βίντεο του περιστατικού.

Με ανάρτησή της σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο ομάδα κάνει λόγο για μία «πράξη αξιοπρέπειας, κοινωνικής και ταξικής αλληλεγγύης», προσθέτοντας πως πρόκειται για «μία ενέργεια αντίστασης από και για όλους εμάς που βιώνουμε καθημερινά τη βία των αφεντικών. Μία δράση που είναι μέρος του συνολικού μας αγώνα ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο».

Οι συντάκτες της προκήρυξης χαρακτηρίζουν το σύνολο των εισπρακτικών εταιρειών ως «γρανάζι σε αυτή την διαδικασία συγκέντρωσης ‘κατοικίας-επένδυσης’ στα χέρια λίγων», καταγγέλλοντας πως οι επιχειρήσεις αυτού του είδους «εκβιάζουν, τρομοκρατούν και εκδίδουν διαταγές πληρωμής αναγκάζοντας τους οφειλέτες να υποθηκεύσουν τις κατοικίες τους».

 

http://www.youtube.com/watch?v=o74mdtsZTIo