Επιβάτης έδειρε οδηγό του τρόλλεϋ στην γραμμή του Μοσχάτου

Το 'πε: 

Στο νοσοκομείο κατέληξε οδηγός του τρόλλεϋ, ύστερα από επίθεση επιβάτη το περασμένο Σάββατο το βράδυ. Πρόκειται για οδηγό της γραμμής 1 και το περιστατικό συνέβη όταν το τρόλλεϋ ερχόταν στο Μοσχάτο από την Καλλιθέα.

Ο οδηγός βλέποντας ότι έχει υπεράριθμους επιβάτες και πλέον δεν χωρούσε άλλους, ζήτησε από δυο επιβάτες που είχαν επιβιβαστεί με παιδικά καρότσια να τα μαζέψουν, όπως είναι υποχρεωμένοι, για να βολευτούνε όλοι. Στην επόμενη στάση το ένα καρότσι αποβιβάστηκε και ο οδηγός παρακάλεσε ξανά να μαζέψουν το άλλο καροτσάκι για να χωρέσει ο κόσμος.

Από το πουθενά εμφανίστηκε ένας επιβάτης ζητώντας εξηγήσεις και εν συνεχεία άρχισε να κτυπάει τον οδηγό. Ευτυχώς το τρόλεϊ ήταν σταματημένο στη στάση και δεν ήταν εν κινήση γιατί τώρα θα μιλάγαμε για άσχημες κατάστασης.

Ειδοποιήθηκε το 100 και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα μαζί με τους μάρτυρες για τα περαιτέρω. Ο οδηγός δεν υπέβαλε μήνυση και πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Μετά της κλινικές εξετάσεις αναχώρησε για την οικία του. Ο «πυγμάχος» επιβάτης κρατήθηκε και θα οδηγηθεί στον αυτόφωρο για απείθεια.