Άντρας με εκρηκτικά στο jumbo στο Μοσχάτο

Το 'πε: 

10.35: Ο άντρας που πριν από λίγο είχε εισβάλλει στο jumbo στο Μοσχάτο ζωσμένος με εκρηκτικά έχει συλληφθεί και οι εργαζόμενοι αυτή την ώρα επανέρχονται στα γραφεία τους
-
Καθώς τέσσερις άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ περιπολούσαν στην οδό Κύπρου, ξαφνικά εντόπισαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο  στις 09.50 το πρωί. Στην προσπάθειά τους να το αναγνωρίσουν, διέκριναν έναν άντρα ξαπλωμένο μέσα στο ανοιχτό πορτ-μπαγκάζ. Στην αρχή νόμισαν πως ήταν μεθυσμένος, άλλα όταν πλησίασαν, ο άντρας σηκώθηκε, τράβηξε τη μπλούζα του προς τα πάνω, δείχνοντάς του τον εκρηκτικό μηχανισμό, που έφερε ζωσμένο γύρω από τη μέση του.
 
Οι αστυνομικοί ξαφνιάστηκαν, αλλά χωρίς να χάσουν το θάρρος τους, παρέτειναν τα όπλα τους προς αυτόν. Ο άντρας χωρίς να χάσει χρόνο, βρήκε ευκαιρεία,  βλέποντας την πόρτα των κεντρικών γραφείων Jumbo(στο μοσχάτο) ανοιχτή, μπήκε μέσα.
 
Στη συνέχεια 20 άτομα της ΔΙΑΣ περικύκλωσαν το κτήριο. Εργαζόμενοι της εταιρείας άρχισαν να τρέχουν έξω από το κτήριο. Την ίδια στιγμή τέσσερις αστυνομικοί εισέβαλαν στο κτήριο, καθώς ο δράστης βρήκε την ευκαιρία να διαφύγει από την πίσω πόρτα της εταιρείας.
Το ανθρωποκυνηγητό συνεχίστηκε στους γύρω δρόμους της περιοχής όπου και συνέλαβαν το δράστη.
 
Πηγή: http://news.princeoliver.com