Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Μοσχάτου- Ταύρου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Το 'πε: 
Που: 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης Μοσχάτου- Ταύρου, χαιρετίζουμε όλους και όλες που συνεργάστηκαν, βοήθησαν και στήριξαν τη "Λαϊκή Συσπείρωση" στο Δήμο και στην Περιφέρεια και το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που η πρώτη ψήφος τους ήταν «κόκκινη».

Οι κομμουνιστές εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δημοτικό και περιφερειακό συμβούλιο θα δώσουμε τη μάχη ως γνήσια λαϊκή αντιπολίτευση για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων με συνέπεια και σταθερότητα, απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή κυβερνητική και ευρωενωσιακή πολιτική.

Θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε πιο αποφασιστικά στην ανασυγκρότηση, στη μαχητικότητα και μαζικότητα του εργατικού - λαϊκού κινήματος, στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού, στη δημιουργία μιας μεγάλης λαϊκής συμμαχίας, με το ΚΚΕ ισχυρό παντού: Για να εμποδιστούν νέα μέτρα. Για την πραγματική ανακούφιση των εργαζομένων, των ανέργων, των λαϊκών νοικοκυριών, των συνταξιούχων, της νεολαίας, όλων όσοι υποφέρουν. Για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Για να υπάρξει επαγρύπνηση και ετοιμότητα για τα επικίνδυνα σχέδια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ και τους ανταγωνισμούς στην περιοχή, στους οποίους συμμετέχει ενεργά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με την ουσιαστική συμφωνία της ΝΔ, των άλλων αστικών κομμάτων.

Δεν δίνουμε λευκή επιταγή σε κανέναν. Στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών που έχουν περάσει οι εκπρόσωποι του νέου διπολισμού και των συνοδοιπόρων του, εκφράζουμε την αντίθεσή μας με οποιονδήποτε τρόπο στην κάλπη (άκυρο ή λευκό), δηλώνοντας ότι θα μας βρουν απέναντι από θέση ισχυρής αντιπολίτευσης σε όλες τις αντιλαϊκές επιλογές τους.

Καλούμε όλους αυτούς, που στις ευρωεκλογές δίστασαν να κάνουν το βήμα, να δώσουν στις εθνικές εκλογές ένα ηχηρό μήνυμα, να κάνουν τώρα την πραγματική διαφορά με ΚΚΕ ισχυρό στο λαϊκό κίνημα και στη Βουλή.

Μάιος 2019

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.