"Βούλιαξε" από κόσμο το Κλειστό, στην Αθλητική Γιορτή στο Μοσχάτο (photos - vid)

Το 'πε: 
Που: 


Χθες Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Αθλητική γιορτή 2019" του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου, έγινε η λήξη της εκπαιδευτικής χρονιάς, τα αθλητικά τμήματα του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου παρουσίασαν μία όμορφη γιορτή με τις επιδείξεις τους, στο Κλειστό γήπεδο του Μοσχάτου, παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου - Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου , Αντιδημάρχων , Δημοτικών & Κοινοτικών Συμβούλων, καθώς και πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο.

Tην παράσταση όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψαν τα παιδικά τμήματα μαζικής άθλησης με τις υπέροχες χορογραφίες της Ηρακλείας Μπακομήτρου, το θέμα επίκαιρο, η Eurovision. Τα παιδιά μας κατέπληξαν με τις χορογραφίες τους, που ήταν εμπνευσμένες από γνωστά τραγούδια της Eurovision.



Μεγάλη έκπληξη στην όμορφη γιορτή η εμφάνιση του γνωστού Μοσχατιώτη τραγουδιστή του Άκη Δείξιμου. Ο Ακης πήρε το μικρόφωνο και έκανε μεγάλο χαμό με τα τραγούδια του, σε μια γιορτή, που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη. 



Επίσης στην εκδήλωση βρέθηκε και ο επίσης γνωστός Μοσχατιωτης Ετεοκλής Παύλου. Ο Ετεοκλής μας εκμυστηρεύτηκε ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει ο γάμος του με την αγαπημένη του Ελένη Χατζίδου, θα τους παντρέψει ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου κ. Ευθυμίου!

Δείτε βίντεο και εικόνες!






Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.