Εκλογές 2019: Τη Ρένα Βασιλάκη ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Υποψήφια βουλευτής Β Αθηνών, Νότιου Τομέα!

Το 'πε: 
Που: 


Τους 8 πρώτους υποψήφιους βουλευτές για τις εκλογές ανακοίνωσε η ΝΔ. Δημοσιογράφοι, διακεκριμένοι καθηγητές και αθλητές στην 8αδα που ανακοινώθηκε.

Ανάμεσά τους και η Μοσχατιωτισα Ρένα Βασιλάκη – Υποψήφια βουλευτής Β Αθηνών, Νότιου Τομέα

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θέλει να ενώσει όλους τους Έλληνες στην κοινή προσπάθεια για να γίνει η Ελλάδα μια φωτεινή χώρα, συμβολίζουν τα πρώτα οκτώ ονόματα υποψηφίων βουλευτών με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες και διακριτή επαγγελματική δράση που ανακοινώνει σήμερα η ΝΔ μετά την προκήρυξη των εθνικών εκλογών.



Ρένα Βασιλάκη – Υποψήφια βουλευτής Β Αθηνών, Νότιου Τομέα 

Η Ρένα Βασιλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η επαφή της με τη Δημόσια Διοίκηση έχει ως αφετηρία το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Από το 2004 μέχρι σήμερα, διαχειρίστηκε με επιτυχία τον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων των ιδιαιτέρων γραφείων τεσσάρων Υπουργών. Επίσης μέχρι και το 2014 διετέλεσε Πρόεδρος των Ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας.
Το 2010 έλαβε την πρώτη θέση σε σταυρούς ως Περιφερειακή σύμβουλος στο Νότιο Τομέα Αθηνών. Διετέλεσε μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για τρεις θητείες μέχρι και το 12ο Συνέδριο του κόμματος το Δεκέμβριο του 2018.
Είναι ενεργό μέλος της Παγκρητίου Ενώσεως, του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου και της Ενώσεως Γυναικών Κρήτης. Διετέλεσε Γενική Γραμματέας της Εταιρείας φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για δεκαπέντε συνεχόμενα έτη. Είναι Πρόεδρος του σωματείου Αθηναΐδες, τμήματος των Daughters of Penelope, του γυναικείου τμήματος του μεγαλύτερου Ελληνοαμερικανικού οργανισμού των AHEPΑ, προσφέροντας σημαντικό κοινωνικό και πολιτιστικό έργο όπως η υποστήριξη σε παιδιά που δεν έχουν τη δύναμη να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, στην τρίτη ηλικία, η διοργάνωση επιστημονικών ημερίδων με σκοπό την ενημέρωση και την πρόληψη.

Δείτε εδώ τους 8  πρώτους υποψήφιους βουλευτές για τις εκλογές που ανακοίνωσε η ΝΔ.

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.