Το 3ο Φεστιβάλ Τεχνών 2019 είναι γεγονός - Μέρες Πολιτισμού σε Μοσχάτο και Ταύρο!

Το 'πε: 
Που: 
Το 3ο Φεστιβάλ Τεχνών 2019 είναι γεγονός - Μέρες Πολιτισμού σε Ταύρο και Μοσχάτο!
Στον Ταύρο στο "Νίκος Τεμπονέρας" 4-9 Ιουνίου 2019!
Συνεχίζει και στο Μοσχάτο!
Είσοδος Ελεύθερη!



Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει για 3η χρονιά το Φεστιβάλ Τεχνών στη Δημοτική Κοινότητα Ταύρου και στη Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου.

Για τρίτη συνεχή χρονιά οι συμμετέχοντες στα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Πνευματικού Κέντρου με την καθοδήγηση των καλλιτεχνικών υπευθύνων τους θα παρουσιάσουν, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, μοναδικά δημιουργήματα και καλλιτεχνικά έργα που έχουν δημιουργηθεί με μεράκι, φαντασία, δεξιοτεχνία και κυρίως αγάπη!



Μήνυμα Δημάρχου Μοσχάτου - Ταύρου κ Ανδρέα Ευθυμίου.

Για 3η συνεχή χρονιά το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας διοργανώνει το Φεστιβάλ Τεχνών, έχοντας ως στόχο να παρουσιάσει τις καλλιτεχνικές δημιουργίες των εργαστηρίων του και να ψυχαγωγήσει τους πολίτες μέσα από τις εκδηλώσεις που έχει σχεδιάσει στο Μοσχάτο και στον Ταύρο.

Τα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Πνευματικού μας Κέντρου και οι χορευτικές μας ομάδες, εργάσθηκαν με πολύ όρεξη όλη τη χρονιά για να παρουσιάσουν στον Ταύρο και στο Μοσχάτο τα δημιουργήματα τους και τα χορευτικά προγράμματά τους, ενώ το εορταστικό κλίμα θα εμπλουτιστεί και με άλλα πολιτιστικά δρώμενα και συναυλιακά σχήματα που θα γίνουν σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους του Δήμου μας!

Για άλλη μία χρονιά είμαι σίγουρος ότι θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας για να διασκεδάσουμε τον ερχομό του καλοκαιριού, σε ένα φεστιβάλ θεσμό για την πόλη μας!

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου Ανδρέας Γ. Ευθυμίου 


................................................... 


 Μήνυμα του Προέδρου του Πνευματικού Κεντρου Μοσχάτου - Ταύρου κ. Απόστολου Σιωκα.

Και φέτος ο Δήμος μας καλωσορίζει το καλοκαίρι με τις δράσεις του 3ου Φεστιβάλ Τεχνών του Πνευματικού μας Κέντρου σε ένα χώρο που αποτελεί σημείο σύμβολο για τους πολίτες του Δήμου μας, το αμφιθέατρο Νίκος Τεμπονέρας.

Ένα πολιτιστικό σημείο αναφοράς που θα γεμίσει με νότες και χρώματα, με τη συμμετοχή των καλλιτεχνικών τμημάτων του Πνευματικού Κέντρου, αλλά και άλλων χορευτικών μουσικών ομάδων.

Εξάλου "η τέχνη είναι ένα σχεδόν φυσικό φαινόμενο, κάτι σαν ηφαιστειακή εκτόνωση. Δεν είναι μαχητική ή ήρεμη, αλλά είναι σαν τον άνεμο, που άλλοτε είναι άγριος και δυνατός και άλλοτε γαλήνιος". 

Απόστολος Σιώκας
Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου


**********************

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.