Άλωσε και την Πάτρα ο Φωστήρας – “Βουρ” για τετράδα

Το 'πε: 
Που: 

Η ομάδα του Ταύρου μπορεί να μην ήταν καλύτερη από την Παναχαϊκή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στο Παμπελοποννησιακό, αλλά ήταν σαφώς πιο αποτελεσματική και πήρε τη νίκη χάρη σε ένα γκολ του Αλέξανδρου Σμυρλή στο 52ο λεπτό.

Μετά από πάσα του Τεγούση, ο ποδοσφαιριστής του Φωστήρα έφυγε από το κέντρο του γηπέδου και με ωραίο σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής, Παπαδόπουλο για να γράψει το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό το γκολ ουσιαστικά «ξύπνησε» την ομάδα της Πάτρας που αύξησε την πίεση στην περιοχή του Φωστήρα, αλλά ο Γιαννιώτης έκανε εκπληκτική εμφάνιση στο ντεμπούτο του και σταμάτησε τις επιθέσεις των Πατρινών, τόσο στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στο δεύτερο που είχε σαφώς περισσότερη δουλειά.

Ο Φωτήρας που είναι αήττητος μέσα στο 2014 (επτά νίκες – δύο ισοπαλίες) τώρα κάνει όνειρα για τετράδα και γνωρίζει πως πλέον πρέπει να κάνει την υπέρβαση, αφού αντιμετωπίζει όλες τις ομάδες της κορυφής στην έδρα του. Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ έχει ακόμη εντός τον Παναιγιάλειο και τον Ηρακλή Ψαχνών.

Όσο για τους Αχαιούς; Τα όσα προηγήθηκαν μόνο ήρεμη δεν κράτησαν την ομάδα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τη δεύτερη διαδοχική ήττα και να δει το όνειρο της 4άδας να απομακρύνεται…

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος):Παπαδόπουλος, Σπίνουλας (64′ Αποστολόπουλος), Βαγγελόπουλος, Κάργας, Λίτσης (24′ Χούσα), Χιντζίδης, Φατιόν, Στεργίδης, Βιγιαφάνε, Πλέγας (54′ Ντα Κόστα), Πάτο

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Γιαννιώτης, Λύρας (79′ Μακρίδης), Τασουλής (57′ Μουστόγιαννης), Κακαράς , Αχείμαστος, Ρουγκάλας, Τεγούσης, Ζιαμπάρης, Γαρουφαλιάς, Εμέκα, Σμυρλής (74′ Γ. Μπαστάνης).

ΔΙΑΤΗΤΗΣ:Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νιας)
ΒΟΗΘΟΙ: Χουλιάρας – Πυλαρινός (Αιτ/νιας)