ΑΕ Μοσχατου: Mπροστά στον τίτλο του Πρωταθλητή

Το 'πε: 

Την Κυριακή το Μοσχάτο παίζει εκ των πραγμάτων τον σπουδαιότερο αγώνα του για το πρωτάθλημα της Α’ Πειραιά. 

Με νίκη (και μόνο νίκη) κατακτάει τον Τίτλο του πρωταθλητή για την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013 και ταυτόχρονα το δικαίωμα να αγωνιστεί για την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.  

Ο αγώνας θα δοθεί εναντίον ενός τυπικά «αδιάφορου» και με βάση την βαθμολογία ενός όχι και τόσο ισχυρού αντιπάλου, του Ήφαιστου, αλλά η εμπειρία της αγχώδους νίκης της προηγούμενης Κυριακής, αλλά και το τι σημαίνει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στην συγκεκριμένη ποδοσφαιρική συνάντηση κάνουν τα πράγματα να φαντάζουν ως την σημαντικότερη στιγμή για την ΑΕ Μοσχάτου.  

Στον αγώνα του τελικού του Κυπέλλου, το οποίο ως γνωστόν κατέκτησε η ομάδα μας, καταβλήθηκε μια μεγάλη οργανωτική προσπάθεια ώστε πάρα πολλές εκατοντάδες Μοσχατιώτες και Μοσχατιώτισσες να πάνε στο Στάδιο Καραϊσκάκη, πράγμα που μέτρησε θετικά. 

Την ερχόμενη Κυριακή όμως, τι; 

Πάμε να παίξουμε σαν να πρόκειται για ένα παιχνίδι ρουτίνας, όπου θα βρεθούν 60 – 70 φίλοι της ομάδας ή για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και φυσικά να χειροκροτήσουμε τον γύρο θριάμβου που θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Μοσχάτου; 

Θεωρούμε ότι το Κύπελλο σε σχέση με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, είναι ότι τα προκαταρκτικά μεζεδάκια έναντι του κυρίως γεύματος. 

Συνεπώς, η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να το χειριστεί όπως αρμόζει και να πράξει τα δέοντα. 

Καλή προετοιμασία και με την Νίκη.

Διάβασε Σχετικά...

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.