Ανακοίνωση Εργαζόμενων Ταύρου για το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή..

Το 'πε: 
Που: 
Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Εργαζόμενων Ταύρου... #mymosxato

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

Ταυριώτη - Ταυριώτισσα,

Τη Δευτέρα κατατέθηκε στη Βουλή πολυνομοσχέδιο με το οποίο προωθείται και επίσημα η απόλυση χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων. Αποτελεί ένα ακόμη πακέτο αντιλαϊκών μέτρων που θα τσακίσει το σύνολο των λαϊκών νοικοκυριών.

Η κυβέρνηση έτσι αποτελειώνει το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Ο λαός δε θα έχει δικαίωμα να μορφώσει τα παιδιά του, δε θα έχει δικαίωμα στην υγεία και στην πρόνοια.

Η διάλυση και η συρρίκνωση των δημοσίων υπηρεσιών και οργανισμών είναι ο δρόμος για την είσοδο επιχειρηματικών κεφαλαίων ντόπιων και ξένων. Ο λαός, οι εργαζόμενοι και τα παιδιά τους ή θα χρυσοπληρώνουν ή δε θα έχουν καμία πρόσβαση.

Λαέ του Ταύρου,

Οι απολύσεις στο δημόσιο σε αφορούν άμεσα. Απολύονται άμεσα οι σχολικοί φύλακες, οι καθαρίστριες των σχολικών κτιρίων, οι δημοτικοί αστυνομικοί. Αν απολυθούν οι σχολικοί φύλακες τα παιδιά σου δε θα είναι το ίδιο ασφαλή. Με το κλείσιμο των παιδικών σταθμών ή με τη μετατροπή τους σε συνεταιριστικές επιχειρήσεις δικαίωμα στην προσχολική αγωγή θα έχουν μόνο τα παιδιά , που οι γονείς τους μπορούν να πληρώσουν ακριβά. Αν ιδιωτικοποιηθεί η καθαριότητα και απολυθούν οι εργάτες καθαριότητας η συγκομιδή των σκουπιδιών θα πληρώνεται ακριβά μέσα από υπερδιπλασιασμένα δημοτικά τέλη. Μην αφήνεις να σου περνάνε τα ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ τη λογική του διαίρει και βασίλευε, να φύγουν δηλαδή οι «τεμπέληδες» δημόσιοι υπάλληλοι για να έρθουν στη θέση τους νέοι «εργατικοί» υπάλληλοι. Εκείνοι που θα προσληφθούν στη θέση των απολυμένων θα είναι σκλάβοι των ιδιωτών με ελαστικές μορφές εργασίας, δηλαδή με τρίωρα, τετράωρα ή με δύο - τρία μεροκάματα την εβδομάδα. Η σύγκρουση δεν είναι μεταξύ εργαζομένων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Όσα μέτρα αφορούν στο δημόσιο τομέα ακολουθούνται από ακόμα χειρότερα μέτρα για όσους εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ!

Ταυριώτη -Ταυριώτισσα,

Δεν έχει σημασία ποιος βρίσκεται σήμερα στην πρώτη γραμμή των απολύσεων. Σήμερα απολύουν εμάς, για να αποτελειώσουν αύριο ότι έχει απομείνει στον ιδιωτικό τομέα. Αυτοαπασχολούμενε, εσύ που έχεις μαγαζί και βιώνεις στο πετσί σου τα αποτελέσματα της κρίσης, άνεργε, νέα και νέε, έλα μαζί μας, γιατί μόνο ενωμένοι θα τους αντιμετωπίσουμε. ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!

ΤΟ Δ.Σ.

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.