Α.Ο.Ε.Μ. 37-31 Φάρος ( Α’ Κορασίδων )

Επιτέλους νίκη στη λήξη του πρωταθλήματος έστω απέναντι στην ελλιπή Προοδευτική. Το ματς ήταν κακό και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά η Ελευθερία ήθελε περισσότερο τη νίκη.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε το πρόγραμμα δυστυχώς σε μια χρονιά που προσβλέπαμε σε καλή πορεία από τις κορασίδες καθώς η περσινή ομάδα(που και αυτή τελείωσε με τραυματισμούς αλλά και άνοδο) θα συνέχιζε αυτούσια( μείον μόνο μια παίκτρια), όταν λίγο προ της ενάρξεως της σεζόν αποψιλώθηκε η υποτιθέμενη βασική πεντάδα με αποχωρίσεις(το ποιος θα είναι βασικός καθορίζεται βεβαίως στο παρκέ). Το γεγονός αυτό έθετε τα προγνωστικά της ομάδας προς το στόχο να παλέψει για τον υποβιβασμό κάτι που δε κατάφερε, αλλά και έπεσε θύμα των τραυματισμών από όσες απέμειναν. Το κέρδος ήταν η προώθηση σε βασικές πολλών Παγκορασίδων, λίγο νωρίτερα χρονικά  απ’ όσο υπολογίζαμε και το κέρδος ήταν η μεγάλη εμπειρία που αποκόμισαν. Στο αφιέρωμα που θα γίνει, όπως για όλα τα τμήματα για τη χρονιά, θα αναλυθεί η πορεία και διάφορα στατιστικά.
Το παρόν ρόστερ θα συνεχίσει το ίδιο και του χρόνου, στη β κατηγορία, εκτός της αποχώρησης των Ορφανού και Κορλού(νεανίδες πλέον), που υπήρξαν σημαντικό κομμάτι των τελευταίων χρόνων.

 

 
11η -22η αγων  β ΕΣΚΑΝΑ κορασίδων  <> Σάβ. 21.03.2015 <>  γηπ. κλ. Μοσχάτου <>  ώρα 16.45 <> ( Διαιτ  :  Καφαντάρης - Σαράντου)
 Α.Ο. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 37- 31 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΝΕΟΛΑΙΑ Α.Ο.  (  06-09 14-13 26-19 37-31 )

A.O.E.M. (Παπαναστασίου):  Καραπατά Χριστiάνα 1 , Τάραμα Αλεξάνδρα ,  Ορφανού Σταυριάνα ©15 ( 1 τριπ.),  Ρούτση Έμιλι ,  Καραπατάκη Μελίνα 7 ( 1 τριπ.),  Μπουρσούκη Ελένη ,  Δρουμπούκη Ζωή 4 ,  Προέδρου Λουίζα 2 ,  Ρεπούση Μαίρη  8 ,  Μαλλιαρού Περσεφόνη..

ΠΡΟΟΔΕΤΤΙΚΗ  ( Κλαδούχος Βαγγ.-Κλαδούχου Ντορ. ) :  Μαρσίντα Τ. © 16( 2 τριπ.),  Μακαρατζή Π ,  Ζεϊμπέκογλου  Μ. 4 ,  Ντόμπρε Ν. 3 , Γρέκα Μ. ,  Πονομαρένκο Α. 4 , Χατζοπούλου Π. 4 , Ντόκα Σ. , Παναγάκου Ι. Δ. , (  δεν έπαιξαν οι : Χατζηφούντα Μ., Χατζηφούντα Σ., Καπετανάκη Π. )  ..



Διάβασε Σχετικά...

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.