Απάντηση του Δήμου στο e-mail για την παιδική χαρά της Ηρώων Πολυτεχνείου

Το 'πε: 
paidikixara-big

Απάντησε ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου στο e-mail αναγνώστη, σχετικά με την παιδική χαρά της Ηρώων Πολυτεχνείου (πλατεία Δημαρχείου).

Αναλυτικά:

Σχετικά με e-mail αναγνώστη σας για την παιδική χαρά της Ηρώων Πολυτεχνείου, να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας σε συνεδρίαση του στις 24 Ιουνίου 2014 προχώρησε σε τροποποίηση του προγράμματος επενδύσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και ενέκρινε το ποσό των 185.000€ προκειμένου να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στις παιδικές χαρές του Δήμου. Πράγματι, η προμήθεια και η τοποθέτηση νέων οργάνων και δαπέδων ασφαλείας στις παιδικές χαρές του Δήμου προχώρησε, παρά τις όποιες καθυστερήσεις εμφανίστηκαν κυρίως λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών του φετινού Χειμώνα και μάλιστα χωρίς καμία κρατική οικονομική ενίσχυση.

Συγκεκριμένα η πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου πρόκειται να παραδοθεί σε λίγες ημέρες επίσημα στο Δήμο προκειμένου να μπορούν τα παιδιά να παίζουν σε ένα περιβάλλον κατάλληλο με την απαραίτητη πιστοποίηση. Ο Δήμος μας είναι ένας από τους λίγους Δήμους που διαθέτει το ειδικό σήμα πιστοποίησης για το σύνολο των παιδικών χαρών του κι αυτό αποτελεί κυρίαρχο ζήτημα για την ασφάλεια των παιδιών μας και προτεραιότητα του Δημάρχου.

The post Απάντηση του Δήμου στο e-mail για την παιδική χαρά της Ηρώων Πολυτεχνείου appeared first on MoschatoTavros.gr.

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.