ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ : ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ "ΦΩΣΤΗΡΑ" ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ !!!

Το 'πε: 
Που: 

Δήλωση του Βασίλη Σπανάκη για τον σημερινό αγώνα του Φωστήρα  στο "Σπύρος Γιαλαμπίδης" και την ανοδό του στην Football League 2 πανηγυρικά.


''Σήμερα στις 17:00 θα βρεθούμε όλοι στο Γήπεδο του Φωστήρα "Σπύρος Γιαλαμπίδης" για να γιορτάσουμε την άνοδο της ιστορικής ομάδας του Φωστήρα που τιμά όχι μόνο τον Δήμο μας, αλλά την ιστορία του σωματείου.
Είμαι σίγουρος ότι φίλαθλοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό σήμερα χαίρονται την άνοδο ενός ιστορικού σωματείου της χώρας του "φονέα" των γιγάντων. Και ξέρετε δεν είναι τυχαίο το όνομα φονέας των γιγάντων προσδιόριζε την θέληση και την δύναμη που είχαν φτωχά-απλά παιδιά από την περιοχή των Σφαγείων να κερδίσουν-να πετύχουν έναν στόχο απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, την Νίκη.
Και το πετύχαιναν.
Το μήνυμα του Φωστήρα είναι διαχρονικό !!!
Ακόμα και με λίγα μέσα σήμερα αν έχεις την θέληση, την βούληση, αποκτάς και την δύναμη να φτάσεις στην επιτυχία.
Σήμερα θα ήταν περήφανοι αν ήταν στη ζωή όλοι εκείνοι που στα Σφαγεία το 1926-νεαροί ποδοσφαιρόφιλοι πρόσφυγες της περιοχής ίδρυσαν τον Φωστήρα. Ας μην ξεχνούμε ότι τα χρώματα του συλλόγου ορίστηκαν το κίτρινο και το μάυρο, που ήταν τα χρώματα του Βυζαντίου.
Ως ελάχιστη υποχρέωση το Δημοτικό Συμβούλιο, οι παρατάξεις που το απαρτίζουν, θα τιμήσουμε την Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές πρωτίστως, αλλά στα προσωπά τους θα τιμήσυμε τους πιστούς φιλάθλους του Φωστήρα, αυτούς τους απλούς ανθρώπους που μόνο αγάπη δείχνουν στο ιστορικό σωματείο, γιατί ο Φωστήρας δεν αποτελεί ένα κομμάτι της ιστορίας της πόλης μας μόνο, αλλά του ελληνικού ποδοσφαίρου !!!''

Συγχαρητήρια,
Βασίλης Σπανάκης.

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.