Γεωργούλης: "Άμεσα ο προγραμματισμός του Φωστήρα" - Στον πάγκο της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο!!!

Το 'πε: 
Που: 
Αν και όλοι στον Φωστήρα πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Νοτίου ομίλου της Football League 2 και την άνοδο της ομάδας στη Football League, ο προπονητής της ομάδας, Θύμιος Γεωργούλης, θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους και να μιλήσει για την επόμενη μέρα.

«Θέλω να συγχαρώ τον κόσμο, τη διοίκηση , τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους συνεργάτες μου για την επίτευξη του στόχου της ανόδου. Όσον αφορά το παιχνίδι, πρέπει να πω ότι ήμασταν ιδιαίτερα νευρικοί, αφού μας άγχωσε το γεγονός ότι το ματς ήταν φιέστα για εμάς. Από την άλλη, είναι καλό να κρατήσουν οι χαρές και τα πανηγύρια αλλά μόνο για τον κόσμο. Εμείς θα πρέπει να ξεκινήσουμε άμεσα τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά!», ήταν η αρχική τοποθέτηση του τεχνικού του «φονέα».

 «Υπάρχει προφορική συμφωνία με τη διοίκηση, αφού με τον Φωστήρα και τον κόσμο έχω ένα ιδιαίτερο "δέσιμο". Έχω δώσει τον λόγο μου, ο οποίος είναι νόμος! Κλείνοντας θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της πρώην μου ομάδας και μόνο. Αναφέρομαι στον Βύζαντα Μεγάρων που πέτυχε ένα πραγματικό άθλο με την παραμονή του στη Β' Εθνική! Βέβαια κι εγώ από την πλευρά μου συνετέλεσε σε ένα βαθμό σε αυτό, καθώς έφερα τον Ιανουάριο στην ομάδα τους Νικολόπουλο, Κρολ και Λιόλιο που συνέβαλαν σημαντικά για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της!»

Επίσης ο έμπειρος προπονητής σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ Fm υπογράμμισε πως έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Ταύρου.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θύμιος Γεωργούλης.

Για την άνοδο στη Football League: «Η επιτυχία είναι δουλειά των παικτών. Δούλεψαν πολύ και έφτασαν σε αυτό».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε: «Γνώριζα τον Φωστήρα και ήταν εύκολο για εμένα. Επίσης είχε έμπειρους παίκτες αλλά και νεαρούς ταλαντούχους. Βελτιώσαμε το επιθετικό κομμάτι και τα καταφέραμε. Είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια και δίκαια φτάσαμε εδώ».

Για τη νέα σεζόν: «Χρειάζονται προσθήκες για τη νέα σεζόν. Υπάρχουν καλοί παίκτες αλλά χρειάζονται βοήθειες για να μπορέσουν και αυτοί να αποδώσουν καλύτερα. Με πέντε προσθήκες έμπειρων παικτών μπορούμε. Δεν έχουν ξεκαθαρίσει όμως κάποια πράγματα – αποφάσεις από την αρμόδια Αρχή για να λάβουμε κι εμείς σαν ομάδα τις αποφάσεις μας. Και δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Αν πάμε με σύνεση μπορούμε πολλά».

Για το μέλλον του: « Έχω συμφωνήσει με την ομάδα».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Ούτε η Σούπερ Λίγκα αντέχει επαγγελματικές ομάδες 100%! Νομίζω ότι η Β Εθνική θα πρέπει να αλλάξει σίγουρα. Οι ομάδες ήταν αρκετά ταλαιπωρημένες».

Για τα πλέι-οφ της Football League: «Ο Παναιτωλικός έχει ένα κλικ σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει εμπειρία. Η Νίκη Βόλου νομίζω έχει λίγες ελπίδες».

Πηγή... onsports.gr

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.