Θέλουν να μας την πουν κι από πάνω... (περί ΕΟΠΥΥ)

Το 'πε: 

Ε, η υποκρισία και το θράσος τους ξεπερνά κάθε όριο....

Οι άνθρωποι της Κοραή βγάλανε και Δελτίο Τύπου για τα κατορθώματά τους, με το οποίο προσπαθούν να μας πείσουν πως αγωνιστήκανε για τον ΕΟΠΥΥ!!!!

Θέλουν να μασκαρέψουν την αδιαφορία τους και να μας την πούνε κι από πάνω!

Με κομπασμό μας λένε, ότι την Παρασκευή (14/2) και την Δευτέρα (17/2), ο "αταλάντευτος" δήμαρχος - γράφει το δελτίο τύπου - πήγε κοντά στο προσωπικό του πολυϊατρείου του Μοσχάτου για να συμπαρασταθεί στους απολυόμενους!.. αποφεύγοντας όμως να κάνει τον κόπο να παραστεί στην συγκέντρωση πολιτών που διοργάνωνε λίγα μέτρα παρακάτω η Πρωτοβουλία "Είμαστε 1013"...

(αντίθετα ο κ. Κυριαζίδης πήγε και στα ιατρεία Μοσχάτου, και στη συγκέντρωση των "1013" και στα ιατρεία του Ταύρου!!!)

Φαίνεται πως ο δήμαρχός μας προτίμησε το άχρηστο "μνημόσυνο" στο κτήριο του πολυϊατρείου ΕΟΠΥΥ Μοσχάτου από το "τζιζ" των κατοίκων του Μοσχάτου... ή του Ταύρου....

Έχει να μας δώσει κάποια εξήγηση?

Αλλά υπάρχει επίσης κάποια απάντηση στο γιατί δεν οργάνωσε έγκαιρα μια μαζική συγκέντρωση των δημοτών, την ώρα που συλλογικότητες στο Μοσχάτο και στον Ταύρο προσπαθούσαν για το σκοπό αυτό?
(αυτό δηλαδή που έκαναν με τις λιγοστές δυνάμεις και τις οργανωτικές αδυναμίες τους πρωτοβουλίες και κινήσεις των δύο συνοικιών του δήμου μας?)

Βέβαια που καιρός (αφού λιάζονταν στα πέριξ της πλατείας Μεταμόρφωσης) στο να διαθέσουν - έστω και το απόγευμα της Κυριακής (16/2) - ένα αυτοκίνητο με ντουντούκα ώστε να κληθούν οι Μοσχατιώτες να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στην προάσπιση του πολυϊατρείου Μοσχάτου (ή και του Ταύρου).

Αντίθετα την ίδια μέρα ένα μαύρο τζιπ περιφερόταν στο Μοσχάτο καλώντας τους κατοίκους να σπεύσουν να διασκεδάσουν και να χορέψουν μέσα από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του τοπικού καρναβαλιού!!!!

Αλλά στο εκ των υστέρων ανδρειωμένο Δελτίο Τύπου που έβγαλε η δημοτική αρχή υπάρχουν σωρεία υπερβολών, όπως αυτή των κινητοποιήσεων που δήθεν πραγματοποίησε ο κ. Ευθυμίου...

Εκτός από το 20λεπτο κλείσιμο του ενός ρεύματος κυκλοφορίας της Πειραιώς, αντί βέβαια του ΤΕΤΡΑΩΡΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ του δρόμου (που κι αυτό προκλήθηκε από την πίεση που δέχτηκε από τις χιλιάδες συλλεχθείσες υπογραφές κατοίκων του Μοσχάτου που αντιδρούσαν στο κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ)... τι άλλο έκανε ο κ. Δήμαρχος?

Μήπως εκείνη την παρωδία σύσκεψη φορέων πριν ενάμιση μήνα όπου μέσα από παρελκυστικές τακτικές δεν λήφθηκε καμία απόφαση και κυρίως δεν πραγματοποιήθηκε η υπόσχεσή του για κάλεσμα των κατοίκων σε μαζική διαδήλωση?

(Να σημειώσουμε εδώ πως του "κλεισίματος" της Πειραιώς και της Σύσκεψης Φορέων προηγήθηκαν παραστάσεις και επιστολές της πρωτοβουλίας "Είμαστε 1013")...

Όσο για την περίπτωση του Ταύρου, ας είναι καλά οι πρωτοβουλίες του κ. Σωπάκη, των συνταξιούχων Ταύρου και του κ. Δαμηλάκου, που προσπαθώντας να περισώσει την κατάσταση κατόρθωσε να κατεβάσει στη συγκέντρωση καμιά δεκαριά μέλη του ΚΑΠΗ, τα οποία ειδοποιήθηκαν στη διάρκεια της κυριακάτικης γιορτής τους!!

Τέλος, όσο για τις κοπιώδεις προσπάθειες του να στέλνει επιστολές προς τον τηλεπωλητή Άδωνη Γεωργιάδη, τα αποτελέσματα φαίνονται από το τι στο τέλος συνέβη με τον ΕΟΠΥΥ.

Όλες πετάχτηκαν στα σκουπίδια....

Κύριε Δήμαρχε, οι κοινωνικοί αγώνες δίνονται με τον λαό και όχι με γραφειοκρατικά τερτίπια και Δελτία Τύπου της πλάκας... εν όψει δημοτικών εκλογών…

----------------------------------------

Το κείμενο του Δελτίου Τύπου θα το βρείτε εδώ:
http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/images/stories/test/dtsxeopyy.pdf

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.