ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ 2015

Έγινε σήμερα η κοπή της πίτας του συλλόγου, στο κλειστό του Μοσχάτου. Αρκετός κόσμος έδωσε το παρόν,  ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Ευθυμίου, και ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Μπούτσης.  Σχεδόν η μεγάλη πλειοψηφία του Δημοτικού και των κοινοτικών συμβουλίων, ήταν παρούσα, όπως επίσης εκπρόσωποι της Ε.Ο.Κ. και της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. Επίσης  εκπροσωπήθηκε το η Ένωση Μοσχάτου ο ποδοσφαιρικός αδελφός της Ελευθερίας.


Η Ελευθερία τίμησε το παλαιό μέλος κ. Κυριακόγκονα για την προσφορά του , όπως επίσης και τους αθλητές και αθλήτριές μας , που πέτυχαν διάκριση εισόδου σε Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι. και επρόκειτο για τους, Παπαγωνσταντίνου Κώστα,  Κολοφώτη Χρήστο, Τσαραπατσάνη Γιώργο, Γιαννόπουλο Θοδωρή,  Καλάγια Εντόνα,  Τριβιζάκη Θεώνη,  Βαρουχάκη Όλγα,  Ηλέκτρα Γουνελά,  Ξεπαπαδέα Βίλι , Σιδηροπούλου Ελένη.
ο Χρήστος Τζαφέρης, πατέρας πιά, με την επετειακή φανέλλα με το νο 10
Τέλος ο σύλλογος τίμησε , τον Χρήστο Τζαφέρη, έναν παίκτη που επί 25 χρόνια αγωνίζεται με την φανέλα του συλλόγου, από τα μικρότερα τμήματα υποδομής. Επί χρόνια αποτελεί ηγετική μορφή της ανδρικής ομάδας, ο βετεράνος πια πλέϊ μέϊκερ, συνεχίζει να αποτελεί την εμβληματική μορφή της Ελευθερίας.
 


 


Πριν από 42 χρόνια κάποιοι ρομαντικοί ξεκίνησαν την ιστορία της Ελευθερίας Μοσχάτου. Σήμερα είναι ένας αθλητικός Οργανισμός από τους μεγαλύτερους πληθυσμιακά στην Αττική. 200 περίπου αθλητές και αθλήτριες, αθλούνται σήμερα στην Ελευθερία.

Με την βοήθεια της Δημοτικής αρχής, που είναι σημαντική για κάθε αθλητικό σύλλογο της πόλης, η Ελευθερία προσπαθεί να εκτελέσει το έργο της, που βασίζεται σε δύο ισάξιους άξονες :

1ον στην παροχή δυνατότητας άθλησης, στο μπάσκετ, για κάθε νέο και νέα της περιοχής μας.

Στόχος μας κάθε αθλητής και αθλήτρια που μπορεί να φτάσει στο ψηλότερο επίπεδο να το καταφέρει και για όσους δεν θα καταφέρουν να φτάσουν εκεί, να αθληθούν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

2ονΤην αξιοπρεπή κατά το δυνατόν, αγωνιστική παρουσία της του συλλόγου στα πρωταθλήματα που συμμετέχει και όταν μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή προσπαθούμε γι αυτό πάντα με αθλητικό ήθος,  ποτέ όμως σαν αυτοσκοπό.

Η Ελευθερία διατηρεί αγωνιστικά τμήματα, ανδρών και Γυναικών, σε κάθε ηλικιακή κατηγορία και συμμετέχει στα πρωταθλήματα που διεξάγονται. Η συμπαράσταση των φίλων της είναι η μεγαλύτερη στήριξη στο έργο της.

Το  2014 η Ελευθερία πανηγύρισε το κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ που κατέκτησε η γυναικεία ομάδα, που διακρίνεται τα τελευταία χρόνια. Επίσης την εξαιρετική χρονιά των Μίνι αγοριών που βρέθηκαν στις 8 καλύτερες ομάδες αλλά και τη άνοδος της ομάδας των κορασίδων στην Α΄ κατηγορία. Επίσης εξαιρετική ήταν η σεζόν και για τους εφήβους.

Το 2015 βρίσκει τις δύο πρώτες ομάδες , Ανδρική και γυναικεία να πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν. Οι Έφηβοι για 3η συνεχόμενη χρονιά αλλά και οι παίδες διεκδικούν ανόδους, ενώ τα φετινά μίνι προσπαθούν να επαναλάβουν την περσινή επιτυχία, ενώ επίσης και οι Παγκορασίδες κάνουν καλό πρωτάθλημα.

Δηλαδή, μιλάμε για μια σεζόν όπου τα περισσότερα τμήματα διακρίνονται και αυτό είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για τα παιδιά μας.

Η Ελευθερία ευχαριστεί όσους τίμησαν με την παρουσία τους, την κοπή της πίτας



 


 

 

ο Δήμαρχος Μοσχάτου κ. Ευθυμίου, απευθύνει χαιρετισμό
ο Δήμαρχος Μοσχάτου κ. Ευθυμίου, απευθύνει χαιρετισμό
Ο κ. Λυμπεράτος, μέλος της ΕΟΚ & ΕΣΚΑΝΑ, με τον πρόεδρό μας

  

ο κ. Μπούτσης κατά την βράβευση των αθλητών
ο Πρόεδρος με τους Επιτυχόντες αθλητές και αθλήτριές μας
ο κόουτς των πρώτων ομάδων(ανδρικής και γυναικείας) κ. Τσαραπατσάνης με τον Αντιπρόεδρο και δημ. σύμβουλο κ. Φελλά
ο κ. Κυριακόγκονας

 

Διάβασε Σχετικά...

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.