Μιά απάντηση φραπεδιάρικη (στους γερμανούς)

Το 'πε: 
Που: 
Ο φίλος μας ο κύριος Σόϊμπλε μας δήλωσε για τη ζήλεια που τρέφουμε για το Γερμανικό του χάρμα ζωής
Για να το σκεφθούμε λίγο. 
Ο Γερμανικός λαός μονίμως ακολουθώντας την ορθολογιστική και μηχανιστική λογική του σύγχρονου δυτικού πολιτισμού, είναι εμβυθισμένος σ ολόκληρη τη χώρα του, στην απέραντη κατάθλιψη, μοναξιά και δυσαρμονία με τον ανθρώπινο κώδικα. 
Τα παράγωγα αυτού του τρόπου ζωής, εκκωφαντικά απάνθρωπα και εξευτελιστικά. 
Έχουμε και λέμε… 
Πρώτοι στην Ευρώπη σε κτηνοβασία (η οποία γνωρίζει αυτή την εποχή έξαρση! 
Πρώτοι στην παιδοφιλία, μαζί με τους κολλητούς τους, τους Ολλανδούς. 
Γερμανίδες 80άρες παρελαύνουν σε ντοκιμαντέρ με σεξουαλικές αποστολές σε αφρικανικά κλίματα! 
Ο υπουργός τους των εξωτερικών παντρεύεται άντρα και η μάνα του δίνει δεξίωση στη Βόννη για να γνωστοποιήσει σε φίλους της την ευτυχία της που ο γιος της βρήκε τον άντρα της ζωής του! 
(και εδώ υπάρχουν γκέϊ, αλλά είναι, αυτοί και οι μανούλες τους, αξιοπρεπείς) 
Τα θηλυκά τους, ως ακρίδες, τα καλοκαίρια αδημονούν ν αναστενάξουν στα ελληνικά ακρογιάλια, επιδιδόμενες σε παντός είδους ακολασίες. 
Ολόκληρη η χρονιά τους, αμφοτέρων των φύλλων, περιφέρεται ανάμεσα σ ένα σπίτι - κοτέτσι χωρίς αισθητική, δουλειά ρομποτένια, φούλ αλκοόλ, ντρόγκα και βία. 
Η ηγέτης τους, έρποντας ανάμεσα σε σκοτεινούς λαβυρίνθους προδοσίας, ακόμα και γι αυτούς που την προώθησαν (Κολ), με μια στρατιά συμβούλων δίπλα της απ όλες τις λέσχες (!), θυμίζει την δεύτερη Ίρμα Γκρίς, των στρατοπέδων του Γ! Ράιχ, με το καμτσίκι και την εικόνα της κλασσικής ανέραστης! 
Εκείνος ο μέγιστος τοκογλύφος, καθήμενος σε αναπηρικό καροτσάκι μετέρχεται όλα τα σαδιστικά κληρονομικά τερτίπια και κάθε τόσο μας ανακοινώνει ότι υπάρχει! 
Ε, λοιπόν, κύριε Σόϊμπλε, οι άνθρωποι εδώ του νότου έχουν παλιά αχνάρια στη ζωή. 
Δεν θα μπορέσετε ότι κι αν κάνετε ν αλλάξετε την ομορφιά μας, την σεξουαλικότητα μας, την αισθητική μας, την αρμονία και την από αιώνων συγκροτημένη φιλοσοφική μας σκέψη. 
Ούτε μπορείτε να μας απαγορεύσετε το όνειρο, το αίσθημα, το συναίσθημα, το ένστικτο, τον χαρισματικό και τον απελευθερωμένο τρόπο ζωής μας. 
Όταν στροφάρουμε ανάποδα, γνωρίζετε ιστορικά στο μέχρι προ ολίγων χρόνων παρελθόν, ποιός υπήρξε νικητής και ποιός ο κλέφτης! 
Η Ελληνικότατη (!) έκφραση μας, η φραπεδιάρικη, που την είπε πρώτος ο Αριστοφάνης στα θεϊκά αρχαία θέατρα μας, σας ταιριάζει γάντι, σε σας και στους όμοιους σας: 
KLAIN MAIN PUTS! 
Αufwidersehen...
Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.