ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το 'πε: 
   Πριν ένα χρόνο περίπου τέτοια εποχή ο Δήμος είχε σηκώσει ένα ανύπαρκτο θέμα τρομοκρατώντας τον λαό του Μοσχάτου. Ένα blog (όλο τυχαίως φιλικά προσκείμενο στην Δημοτική Αρχή) είχε δεχτεί ένα email ότι ξενοδοχείο της περιοχής θα γίνει ξενώνας μεταναστών. Ξεκίνησε μια εκστρατεία με σκοπό να αλιεύσουν ψηφουλάκια δημιουργώντας θέμα από το πουθενά, έγινε Δημοτικό Συμβούλιο και τοποθετήθηκε και η Κοινότητα Μοσχάτου για το συγκεκριμένο γεγονός.. Διοργανώθηκε και διαμαρτυρία έξω από το ξενοδοχείο όπου μίλησε και ο Δήμαρχος με ντουντούκα για να πει ότι έσωσε την πόλη. Συμμετείχαν και μέλη της Χρυσής Αυγής.
   Μετά από λίγο καιρό με πρωτοβουλία του Προέδρου της Κοινότητας του Μοσχάτου έγιναν λαοσυνάξεις κατά των ιερόδουλων που είχαν πρωτοεμφανιστεί στην πόλη (ακούστε τις υποσχέσεις στο 2ο video)
Μπράβο Μάγκες θέλατε να δείξατε ότι κάνετε έργο και να κερδίσετε ψηφουλάκια για να καλύψετε την ανυπαρξία σας αλλά καταφέρατε να περάσει η Χρυσή Αυγή το κόμμα σας, νομίζατε ότι θα αλιεύσετε κάτι αλλά μάλλον δώσατε.Άντε ρε παιδιά στην ίδια θέση και σε δύο χρόνια. Εκτός αν τρέξετε να πάρετε το χρίσμα από την Χρυσή Αυγή....και πολεμήσετε για την 5η.
Υ.Γ. Ενημερώστε το κόμμα για την πολύτιμη βοήθεια σας.
ΕΓΕΡΘΕΊΤΟ

Σας θυμίζουμε με την βοήθεια video τι είχε γίνει τότε
ΠΗΓΗ; my mosxato

ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ
ΚΑΥΣΤΙΚΟΥ