ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Νίκη το Σάββατο και ήττα την Κυριακή οι πακγορασίδες

.........................................................................................................................................................................................................................
 
Την 9η Νίκη της και 6η συνεχόμενη έκαναν οι παγκορασίδες. Το ματς ήταν κακό με τις δυο ομάδες να παίζουν όμως δυνατά στην άμυνα, ενώ η αντίσταση των Εσπερίδων ΙΙ ήταν  μεγαλύτερη απ ότι περιμέναμε. Έτσι τα κορίτσια μας δεν κατάφερναν να αποσπαστούν αφού έχαναν εύκολα σουτ και πάρα πολλές βολές( πάνω από 10), αλλά και πολλά λάθη ακόμα και σε κρίσιμα σημεία.  Έτσι οι Εσπερίδες βρέθηκαν κάποιες φορές μπροστά στο σκορ και στο τέλος με διαφορά 3 πόντων και ήταν ευτύχημα πως ισοφαρίσαμε τον αγώνα, ενώ το τελευταίο λεπτό ήταν μια ρουλέτα κατά την οποία και οι δύο ομάδες είχαν από δύο ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Τελικά το ματς πήγε στην παράταση όπου η Ελευθερία χωρίς να φτάνει στην συνηθισμένη καλή απόδοσή της , αλλά αποφασισμένη να νικήσει, δεν επέτρεψε να συμβεί ότι στην κανονική διάρκεια και πήρε τη νίκη.

Η Μαρία Κορλού ήταν η καλύτερη ειδικά προς το τέλος και την παράταση όπου και σκόραρε αλλά και έπαιξε καλή άμυνα. Επίσης καλή και η Σταυριάνα Ορφανού. Από τον αντίπαλό μας η Παπαδημητρίου και η Ζακουάρα( που είχε διακριθεί και στον α γύρο)

Η Μαρία Κορλού (9)  μειώνει στον πόντο με σουτ από τα 6 μέτρα
 

Β1 ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΣΚΑΝΑ «Πέτρος Καπαγέρωφ»

10η αγων.     Σάββατο   31.ο3.2012       Κλειστό  Μοσχάτου   15.oo    Διαιτητές :  Γαβριήλ

ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ  23 - 19  ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΑΕ  ΙΙ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  ( ο4-ο6, 12-10, 14-13 , 19-19 ,  παρατ. 23-19  )

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  ( Κοκκίνη Ελένη) :  Κομνηνού Μαρία -Ευθυμία, Τσιλίκα Αθανασία , Καράτζαλη Μαρία -Ιωάννα 2 , Καραπατάκη Θεμελίνα  , Ροδιτάκη Δανάη 3 , Κορλού Μαρία 9 ,  Καραπατάκη Ζαχαρούλα  , Νάκα Βασιλική - Δήμητρα 2 , Ορφανού Σταυριάνα 6 , Μπουρμά Κωνσταντίνα 1 ,  Ρεπούση Μαρία , Μαλλιαρού Νικολέτα  .

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ( Πάνια Αθηνά ) : Ζακουάρα 4 , Βασιλειάδου Ε. ,  Βασιλακοπούλου 2, Δόνα Ε. 1 , Σταυροπούλου 2,  Ζούμα  Χ. 2 , Σπυριδοπούλου 2 Μούχτη ,  Κοντού , Παπαδημητρίου 6   .

 
....................................................................................................................................................................
 
Λίγες ώρες αργότερα, την επομένη το πρωί, στην Κοψαχείλα,  τα κορίτσια εκ νέου με μια κακή εμφάνιση, αλλά αυτή τη φορά με μια καθαρή ήττα από τον πρωτοπόρο και αήττητο Παλαιό Φάληρο. Ο γηπεδούχος από την αρχή πήρε μεγάλη διαφορά με την Ελευθερία να μην μπορέσει ποτέ να μπει στην διεκδίκηση του αγώνα, αλλά και που εκνευρίστηκε κάθε φορά που προσπαθούσε να αντεπιτεθεί με την απίθανα κακή διαιτησία, που έκανε πολλά λάθη εκατέρωθεν, αλλά κυρίως κατά της Ελευθερίας. Βεβαίως το Παλαιό Φάληρο νίκησε δίκαια και είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και δεν τίθεται θάμα για το ποιός έπρεπε να νικήσει αλλά απλώς η Ελευθερία μπορούσε  να ολοκληρώσει το ματς με καλύτερο σκορ.

Ξεχώρισε η Σταυριάνα Ορφανού και από το  Παλαιό Φάληρο η Τζιοβάρα.

 
Β1 ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΣΚΑΝΑ «Πέτρος Καπαγέρωφ»

11η αγων.     Κυριακή   ο1.ο4.2012        Κλειστό  Κοψαχείλας   ο9.30            Διαιτητής :  Μποροβκοβ 

ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ  31 - 18 ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ  ( 11-02 , 16-07 , 27-12 , 31-18 )

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  ( Κοκκίνη Ελένη) :  Κομνηνού Μαρία -Ευθυμία, Τσιλίκα Αθανασία , Καράτζαλη Μαρία -Ιωάννα  , Καραπατάκη Θεμελίνα  2 , Ροδιτάκη Δανάη 3 ,  Κορλού Μαρία 2 , Καραπατάκη Ζαχαρούλα , Νάκα Βασιλική-Δήμητρα , Ορφανού Σταυριάνα 9  , Μπουρμά Κωνσταντίνα 2,  Ρεπούση Μαρία , Μαλλιαρού Νικολέτα  .

Π. ΦΑΛΗΡΟ Τσίμπας ):  Κουτρουμάνου Μ. 2 , Μυστικού Μ. , Βουρλιώτου Ρ. , Λούπα Στ. , Μαχλά Ευαγγ.  ,  Τζιοβάρα Αρ. 11 , Μπακάλη Μερ. 2 , Λοϊζου Φανή,  Αναγνωστοπούλου , Φλώκα Διον. , Ουζουνόγλου Β. 3 , Φλώκα Χριστ.  , Μαγγίνα  Ελευ. 2 .
 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο επόμενος αντίπαλος είναι ο Κρόνος ΙΙ στο Μοσχάτο, στις  ο8.ο4.2012 πριν τη Μεγάλη εβδομάδα, και μετά το Πάσχα  στις  22.ο4.2012 ο Έσπερος Καλλιθέας στην Λάμπρου Κατσώνη.

 

Διάβασε Σχετικά...

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.