Ο Φωστήρας «ξέρανε» τα Ψαχνά (video)

Το 'πε: 
Που: 

Ο Φωστήρας θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του κι αυτό φάνηκε και στα Ψαχνά, με γκολ στο 90′ υποχρέωσε τον Ηρακλή σε ισοπαλία 1-1, σε αγώνα της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Στα Ψαχνά ο γηπεδούχος Ηρακλής, έπειτα από ένα κακό και χωρίς σημαντικές στιγμές πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να προηγηθεί με τον Μπουμάλ στο 49′ και κρατούσε το τρίποντο, που τον έστελνε στην κορυφή, μέχρι το 90′.

Σε εκείνο το σημείο και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γιώργος Λύρας με προβολή από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Να σημειωθεί πως ο προπονητής του Φωστήρα, Τζάκι Ματάισεν, λόγω προβλήματος υγείας παρακολούθησε την προσπάθεια των παικτών. του από την κερκίδα.

Ηρακλής Ψαχνών (Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Τζανής, Μπακόμητρος, Πατσατζόγλους, Τσιμότζι (46′ Γκεμίσης), Τσούτσης (62′ Σταματής), Μπουμάλ (83′ Ντελέκος), Κρητικός, Γκμπαγκουιντί

Φωστήρας (Ματάισεν): Μοσχονάς, Αχείματος, Γαρουφαλιάς, Ρουγκάλας, Ζιαμπάρης, Γκίνο, Κακαράς, Τεγούσης (62′ Σμυρλής, 74′ Λεοντίου), Μουστογιάννης, Γ. Μπατσάνης (71′ Λύρας), Σεχολάρι

Δείτε τα γκολ του αγώνα:

 

http://www.youtube.com/watch?v=qBJqceHKk7o

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=4HoJz6W3CJg

 

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.