Το ''αύριο'' του Φωστήρα και του Ολυμπιακού εν δράσει! (Video+Photos)

Το 'πε: 
Που: 
Οι ''μπόμπιρες'' του Φωστήρα γεννηθέντες το 2001-02, αντιμετώπισαν την κυριακή (3/3) το μεσημέρι την αντίστοιχη ομάδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα.

Οι συνθήκες ήταν ιδανικές για τα μικρά παιδιά, να παίξουν πόδοσφαιρο και να το χαρούν. Οι λιλιπούτειοι άσοι ξεδίπλωσαν τις ομαδικές και τις ατομικές τους ικανότητες για να ευχαριστηθούν πρώτα εκείνοι το παιχνίδι και μετά όλοι οι άλλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ταύρου.

Το παιχνίδι κύλησε ομαλά, ενώ αρκετές φορές ακούσθηκαν επιφωνήματα θαυμασμού για τις ενέργειες που έκαναν στον αγωνιστικό χώρο τα μικρά παιδιά, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις οι ατομικές προσπάθειες των νεαρών ήταν όλα τα λεφτά.

Το Sports-Academies.gr ήταν εκεί και κατέγραψε καρέ-καρέ τις προσπάθειες των νεαρών άσων του Φωστήρα και του Ολυμπιακού.

Στα αξιοσημείωτα και η παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Μπέρντ Στόρκ, ο οποίος δεν χάνει πραγματικά παιχνίδι...των ομάδων της Ακαδημίας του ερυθρόλευκου συλλόγου.

Στο αγωνιστικό μέρος οι ερυθρόλευκοι δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους και πετυχαίνοντας 2 γκόλ ανα ημίχρονο επικράτησαν με 4-0.

 Τα γκόλ για τους ερυθρόλευκους σημείωσαν οι Παλαιολόγος, Βουγιουκλάκης, Σουρλής και Μιραφιόρι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Τσαρτσιταλίδης, Μακρής, Λιώνης, Μπαλτάς, Παντελάκης, Νικολόπουλος, Ζιγκίρης, Μυτακίδης, Λειβαδαράς, Τσουκαντάς, Γκέκα, Τραυλός, Χατζηκυριάκος, Ιωαννίδης, Παππάς, Γρηγοριάδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παχατούρας, Πολύδωρος, Σάσα, Παλαιολόγος, Καψομέρος, Τζόρβας, Τσίνα, Μούκας, Μιραφιόρι, Σουρλής, Κεραμιδάς, Μολάι, Τζανετής, Μπάνου, Παπαδόπουλος, Βουγιουκλάκης.

Δείτε φωτογραφίες απο την αναμέτρηση ... ΕΔΩ

Πηγή..sports-academies.gr

 

 

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.