Υπερασπίζοντας το λάθος

Το 'πε: 

Προ ημερών (Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013) δημοσιεύσαμε άρθρο με τίτλο «Φως, περισσότερο Φως» (http://mosxatoupolis.blogspot.gr/2013/03/blog-post_27.html), όπου αποκαλύπταμε στην βάση μαρτυριών την πρωτοφανή διαδικασία που ακολούθησε η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την πρόσληψη καθαριστριών, τραπεζοκόμων και μίας λογίστριας. 

Παρόλο που το άρθρο μας προξένησε εντύπωση (είχε 359 επισκέψεις και 34 σχόλια), ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, κ. Στάθης Καραβασέλας δεν έστερξε να απαντήσει. 

Σήμερα όμως με επιστολή του που έστειλε σε διάφορα websites και blog του δήμου μας, πλήν του «ΜοσχατουΠολις», επιδίδεται σε μια ρητορική και σε μια πολυλογία που ουδόλως ακουμπάει την ουσία του προβλήματος. 

Εμείς ως ΜοσχατουΠολις δώσαμε μια πρώτη απάντηση κάτω από το κείμενό του (που φιλοξενεί το πολύ καλό MoschatoDaily) όπου λέμε: 

«Καλή η προσπάθεια κύριε Καραβασέλα, αλλά όσο κι αν παρουσιάζει δυσκολίες η "αρκαδική" διάλεκτος, την κατανοούμε. 
Αντί να πετάτε την μπάλα πλάγιο άουτ, δηλαδή να μας κατηγορείτε ότι κάνουμε κακό σε κάποιες φουκαριάρες καθαρίστριες, ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. 
Και παρακαλούμε όταν χρησιμοποιείς πληθυντικό να αποσαφηνίζεις ότι πρόκειται για "πληθυντικό ευγενείας" και όχι εκείνον που υπονοεί άλλα πράγματα. 
Μην συνδέεις κακοπροαίρετα την υποστήριξη κάποιων από τους αρθρογράφους της ΜοσχατουΠολις σε κάποια εκ των δημοτικών παρατάξεων, ως τον γενεσιουργό παράγοντα της κριτικής μας. 
Σαν blog δρούμε παντελώς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ. 
Φυσικά θα έχεις αντιληφθεί ότι έπεται απάντηση από την πλευρά μας, γιατί δεν ανεχόμαστε τα κολπάκια συσκότισης της υπόθεσης για την οποία είσαστε έκθετος, εσείς και όσοι αποδέχτηκαν αυτήν την διάτρητη διαδικασία πρόσληψης καθαριστριών (ενώ ήδη εργάζονται με άλλη σύμβαση), τραπεζοκόμων και λογίστριας (ενώ ήδη εργάζεται με άλλη σύμβαση). 
Επανερχόμαστε...» 

Όντως θα μιλήσουμε σε λίγες ώρες..

Απλά για σήμερα μία ερώτηση: 
Γιατί ο πρόεδρος της παραπάνω Σχολικής Επιτροπής στην νέα πρόσκληση που έστειλε στα Μέλη για συνεδρίαση αύριο, μεθαύριο, θέτει θέμα ανάκλησης της απόφασης πρόσληψης των τεσσάρων τραπεζοκόμων και της μίας λογίστριας;

...............................................................................
 
Σχετικά κείμενα
1. Η καταγγελία μας (http://mosxatoupolis.blogspot.gr/2013/03/blog-post_27.html)
2. Η απάντηση Καραβασέλα (http://www.moschatodaily.gr/index.php/kyriothema-2013/karabaselas-apantisi/)

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.