Φωστήρας-Κέρκυρα 0-1

Το 'πε: 
Που: 

Αγκαλιά με την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία βρίσκεται η Κέρκυρα, που επικράτησε με 0-1 του Φωστήρα και μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την απευθείας άνοδο.

Σε ένα παιχνίδι που η Κέρκυρα παρουσίασε δύο πρόσωπα, κατάφερε να πάρει το διπλό στον Ταύρο με 1-0 και πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στη Σούπερ Λιγκ.

Οι Φαίακες ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, αγχώθηκαν στο δεύτερο, όμως ο Φωστήρας δεν κατάφερε να τους βάλει… φρένο και έτσι με δύο παιχνίδια από τα τρία τελευταία που απομένουν, να τα δίνει στην έδρα της, είναι το πρώτο φαβορί για την απευθείας άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Φωστήρας λίγο έλειψε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος της αναμέτρησης, όταν στο 91′ ο Σμυρλής με σουτ 30 μέτρων έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια ο Βρονταράς μπλόκαρε, κρατώντας το τρίποντο για την ομάδα του!

Φωστήρας (Τζάκι Ματάισεν): Γιαννιώτης, Κακαράς, Ρουγκάλας, Μακρίδης (58′ Σμυρλής), Λύρας, Τασουλής, Γκίνο, Ζιάμπαρης (46′ Γαρουφαλιάς), Σεχολάρι, Τεγούσης (58′ Μουστόγιαννης), Αχείμαστος.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Βλάχος, Μαραγκός, Βενέτης, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Κρητικός, Κόντος (80′ Καραγιαννίδης), Μπεριάν (46′ λ.τ. Μπεριάν), Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ (71′ Σίκιμιτς).

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.