“Ντεμπούτο” για το φρέσκο γάλα ημέρας από το εργοστάσιο της Δέλτα στον Ταύρο

Το 'πε: 
Που: 

milk2

Με τιμή γνωριμίας στα 1,70 ευρώ κυκλοφόρησαν σήμερα σε φούρνους της Αθήνας οι πρώτες συσκευασίες 1 λίτρου από το ομογενοποιημένοι παστεριωμένο «φρέσκο γάλα της ημέρας» που ξεκίνησε να διαθέτει η Δέλτα μέσω του εργοστασίου της στον Ταύρο.

Είναι το πρώτο προϊόν μεγάλης γαλακτοβιομηχανίας που αξιοποιεί το νέο θεσμικό πλαίσιο της αγοράς γάλακτος με το οποίο «θεσπίστηκε» ο όρος «γάλα ημέρας» για τα γάλατα με διάρκεια τριών ημερών.

Στην πραγματικότητα το εν λόγω προϊόν είναι ένα «κανονικό» παστεριωμένο γάλα με τη διαφορά ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του παρασκευαστή, προτείνεται να καταναλωθεί εντός τριών ημερών από την ημερομηνία παστερίωσής του.

Στη σκευασία αναγράφεται η ημερομηνία παστερίωσης (13/10) και η ημερομηνία ανάλωσης (μέχρι 15/10). Σύμφωνα με τη ΔΕΛΤΑ, το γάλα αρμέγεται λίγες ώρες πριν την παστερίωση και τη συσκευασία του η οποία γίνεται τις πρώτες πρωινές ώρες κάθε ημέρα, και αυθημερόν διανέμεται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. Ειδικά για το συγκεκριμένο νέο προϊόν, η ΔΕΛΤΑ έστησε –όπως αναγράφεται στη συσκευασία του- ένα νέο ξεχωριστό και ευέλικτο δίκτυο συλλογής και μεταφοράς του από τον παραγωγό μέχρι και το τελικό σημείο πώλησης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Δέλτα αξιοποιεί για λόγους μάρκετινγκ τη «φρεσκάδα» του γάλακτος της ημέρας, αναγράφοντας στη συσκευασία πως «το πόσο φρέσκο είναι φαίνεται και στη γεύση του-όλοι ξέρουμε ότι όσο πιο φρέσκο είναι το γάλα, τόσο πιο μεστή είναι η γεύση και η μυρωδιά του».

The post “Ντεμπούτο” για το φρέσκο γάλα ημέρας από το εργοστάσιο της Δέλτα στον Ταύρο appeared first on MoschatoTavros.gr.

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.