Η Ταυριώτισσα Μαρία Πρεβολαράκη μίλησε στην εκπομπή «Μαχητικά Σπόρ»(ηχητικό)

Το 'πε: 
Που: 

Πρεβολαράκη: «Στόχος το μετάλλιο στο Παγκόσμιο» 

Η "χρυσή" Μεσογειονίκης της Πάλης, Μαρία Πρεβολαράκη, μίλησε στην εκπομπή «Μαχητικά Σπόρ»  με την Σουζάνα Καλτουρουμίδου και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του χρυσού στους Μεσογειακούς της Τουρκίας, αλλά και τον μεγάλο στόχο που είναι ένα μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Αναλυτικά μίλησε για :
Για το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς:
«Οι Μεσογειακοί δεν ήταν ο άμεσος στόχος μου, ήταν προετοιμασία για τον μεγάλο στόχο που είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα  ξεκινά σε δύο μήνες. Έπαιξα πιο ελεύθερα, δεν ήταν στόχος για μένα, μπήκα μου βγήκαν οι αγώνες και κέρδισα».
Για το αν έγινε προετοιμασία ενόψει Μεσογειακών:
«Κάναμε προπόνηση συντήρησης, ενόψει ων Μεσογειακών και ήταν μια καλή προπόνηση για το Παγκόσμιο».
Για τον στόχο στο Παγκόσμιο:
«Πηγαίνω με καλή ψυχολογία και ευελπιστώ κι εκεί για ένα μετάλλιο καθώς πέρυσι ήμουν στην 3η θέση. Αυτή η χρονιά κύλησε πολύ ωραία δίχως τραυματισμούς και ευελπιστώ να πάει έτσι μέχρι το παγκόσμιο».
Για την προετοιμασία της ενόψει Παγκοσμίου:
«Είναι πιο ελλιπής η προετοιμασία λόγω οικονομικών , η προετοιμασία γίνεται στην Ελλάδα με Έλληνες παρτενέρ και προχωράμε».
Τι λείπει από την  Ελλάδα ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί:
«Τα τουρνουά είναι που λείπουν, ώστε να συμμετέχουμε στο εξωτερικό και να αποκτούμε εμπειρίες. Αντιμετωπίζουμε μικρά προβλήματα η ομοσπονδία κάνει ότι καλύτερο για να μας στηρίξει, η προετοιμασία μας όμως είναι ελλιπής σε σχέση με τις άλλες χώρες».
Για την απόφαση της ΔΟΕ περί αποχώρησης της Πάλης από τους Ολυμπιακούς του 2020:
«Είναι μια απόφαση που δεν αισθανθήκαμε πολύ όμορφα , αλλά δεν νομίζω ότι θα ισχύσει κάτι τέτοιο και η πάλη θα είναι στους ολυμπιακούς του 2020.Σε πολλές διοργανώσεις και άλλες χώρες του εξωτερικού υπάρχει κινητοποίηση ώστε να κρατηθεί η πάλη στους ο Ολυμπιακούς». 
 

 

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.