Με επιτυχία η έναρξη του 23ου Μαθητικού Φεστιβάλ Μοσχάτου Ταύρου 2014 (photos - vid)

Το 'πε: 
Τη Δεύτερα 5 Μαΐου 2014 στις 19.30 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού, Μοσχάτο), πραγματοποιήθηκε η έναρξη του 23ου Μαθητικού Φεστιβάλ Μοσχάτου Ταύρου 2014
Εξαιρετική παρουσία την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων είχε το 3ο Γυμνάσιο Μοσχάτου. 

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου σήμανε την έναρξη των εκδηλώσεων του φεστιβάλ, ενώ το 3ο Γυμνάσιο Μοσχάτου παρουσίασε τη θεατρική παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στην Αγγλική γλώσσα με την επιμέλεια της κ. Ματσκαλίδου Σοφίας.

Επίσης το 3ο Γυμνάσιο παρουσίασε: χορευτικά latin, tango, χορευτικό aerobic από την χορευτική ομάδα με επιμέλεια της κ. Παντουβάκη Αντωνίας. Χορωδία από την ορχήστρα του 3ου Γυμνασίου Μοσχάτου με επιμέλεια της κ.Καρρά Βαλσαμία.

Στον 2ο όροφο του πολιτιστικού υπάρχει έκθεση Ζωγραφικής, Παραδοσιακής και Λαϊκής Τέχνης Επιμέλεια: Παντουβάκη Αντωνία. Λιανού Ιωάννα

Ένας θεσμός που μετρά 23 χρόνια παρουσίας και που φέτος γίνεται ακόμα πιο δυνατός με τη συμμετοχή του συνόλου των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας, φορέων του Δήμου και φιλοξενούμενων ομάδων.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει έως το Σαββάτο 28/06/2014, ενώ οι παραστάσεις και τα δρώμενά του φιλοξενούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” του Δήμου στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού) στις 7.30 μ.μ και στο Σινέ “Νέα Μασκώτ” στον Ταύρο (Λεωφ. Κων/λεως 2) στις 8.30 μ.μ.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το Φεστιβάλ: «Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε να στηρίζουμε και να υποστηρίζουμε τις μεγάλες εκδηλώσεις πολιτισμού του Δήμου μας, παρά την πολύπλευρη κρίση που αντιμετωπίζουμε. Μέσα από τις δημιουργίες και τα έργα των μαθητών μας και των εκπαιδευτικών τους αναδεικνύεται το μήνυμα της ελπίδας για το μέλλον. Σας καλώ όλους να αγκαλιάσετε και να επιβραβεύσετε το έργο τους με την παρουσία σας στο Μαθητικό Φεστιβάλ. Αξίζουν συγχαρητήρια οι μαθητές που συμμετέχουν, αλλά και οι δάσκαλοί τους, οι καθηγητές τους και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων που υποστηρίζουν αυτή τη μεγάλη εκδήλωση με αγάπη.”

 Πατήστε εδώ για ολόκληρο το πρόγραμμα. 

Πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές, διοργανωτές της εκδήλωσης για την υπέροχη παρουσία τους, η αίθουσα του Πολιτιστικού γέμισε με φωνές παιδικές, που απέδωσαν το έργο με επαγγελματισμό και συγκίνηση.

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση.. 
 

.
Χαιρετισμός και έναρξη των εκδηλώσεων από τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου
....................................................................

 

 

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.