Ξεκινάει το 23ο Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου-Ταύρου (Πρόγραμμα)

Το 'πε: 

Τη Δεύτερα 5 Μαΐου 2014 στις 19.30 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού, Μοσχάτο), θα γίνει η έναρξη του 23ου Μαθητικού Φεστιβάλ Μοσχάτου Ταύρου.

Ένας θεσμός που μετρά 23 χρόνια παρουσίας και που φέτος γίνεται ακόμα πιο δυνατός με τη συμμετοχή του συνόλου των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας, φορέων του Δήμου και φιλοξενούμενων ομάδων.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου τη Δεύτερα 5 Μαΐου 2014 θα σημάνει την έναρξη των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ στο Πολιτιστικό Κέντρο στις 19.30, ενώ το 3ο Γυμνάσιο Μοσχάτου θα παρουσιάσει:

Θεατρική παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στην Αγγλική γλώσσα από τη θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Μοσχάτου Επιμέλεια: Ματσκαλίδου Σοφία

Χορευτικά latin, tango, χορευτικό aerobic από την χορευτική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Μοσχάτου Επιμέλεια: Παντουβάκη Αντωνία

Χορωδία από την ορχήστρα του 3ου Γυμνασίου Μοσχάτου Επιμέλεια: Καρρά Βαλσαμία

Στον 2ο όροφο του πολιτιστικού θα υπάρχει έκθεση Ζωγραφικής, Παραδοσιακής και Λαϊκής Τέχνης Επιμέλεια: Παντουβάκη Αντωνία. Λιανού Ιωάννα

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει έως το Σαββάτο 28/06/2014, ενώ οι παραστάσεις και τα δρώμενά του φιλοξενούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου και στο Σινέ “Νέα Μασκώτ” στον Ταύρο.

Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι η ενίσχυση της συλλογικής προσπάθειας και συνεργασίας των μαθητών μέσα από την ενασχόλησή τους με τον πολιτισμό και η ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του 23ου Μαθητικού Φεστιβάλ Μοσχάτου-Ταύρου:



Το μήνυμα του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου

Για 23η συνεχή χρονιά διοργανώνουμε το Μαθητικό Φεστιβάλ στο Δήμο μας. Μία γιορτή για μικρούς και μεγάλους που περιλαμβάνει θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις. εικαστικά δρώμενα, συναυλίες, με τη συμμετοχή του συνόλου σχεδόν των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στο Μοσχάτο και στο Δημοτικό θερινό κινηματογράφο Τινέ-Νέα Μασκώτ” στον Ταύρο.

Η μεγάλη συμμετοχή των μαθητών και των διδασκόντων για άλλη μία χρονιά προσδίδει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα, αφού αποδεικνύεται η ενίσχυση της συλλογικής προσπάθειας, η συνεργασία και η ενασχόληση των μαθητών με τον πολιτισμό και τη δημιουργία. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε και να υποστηρίζουμε αυτές τις εκδηλώσεις πολιτισμού, παρά την πολύπλευρη κρίση που αντιμετωπίζουμε, αφού μέσα από τις δημιουργίες και τα έργα των μαθητών και των εκπαιδευτικών τους αναδεικνύεται το μήνυμα της ελπίδας για το μέλλον.

Σας καλώ όλους να αγκαλιάσετε και να επιβραβεύσετε το έργο των παιδιών μας με την παρουσία σας στο Μαθητικό Φεστιβάλ. Αξίζουν συγχαρητήρια οι μαθητές που συμμετέχουν, αλλά και οι δάσκαλοι τους. οι καθηγητές τους και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων που υποστηρίζουν αυτή τη μεγάλη εκδήλωση με όρεξη και αγάπη.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου
Ανδρέας Γ Ευθυμίου

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.