Οι Ταυρίωνες στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου την Τρίτη

Το 'πε: 
Που: 

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου σας προσκαλεί στην αποψινή μουσικοχορευτική παράσταση του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου μας «Ταυρίωνες», με θέμα τα έθιμα, τους χορούς και τα τραγούδια του Πάσχα, η οποία ονομάζεται «Ώρα καλή σου Πασχαλιά». Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού του Ελληνικού Κόσμου στον Ταύρο (Πειραιώς 254) στις 19:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στην παράσταση συμμετέχουν όλες οι ομάδες του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Ταυρίωνες».

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Γ. Ευθυμίου, με αφορμή τη σημερινή παράσταση δήλωσε τα εξής: «Με χαρά σας καλωσορίζουμε στην αποψινή μουσικοχορευτική εκδήλωση, με θέμα την Πασχαλιά. Νιώθω την ανάγκη να χαιρετίσω και να συγχαρώ την προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων, μικρών και μεγάλων, που απαρτίζουν το τμήμα παραδοσιακών χορών του Πνευματικού Κέντρου της πόλης μας «Ταυρίωνες», διότι παρότι η ενασχόλησή τους με την παράδοση είναι ερασιτεχνική, ο ζήλος και το πάθος τους για τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αγγίζουν τα επίπεδα του επαγγελματισμού. Σας καλώ λοιπόν να πούμε όλοι μαζί, «ώρα καλή σου Πασχαλιά». Καλό Πάσχα σε όλους.»

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.