Πρόγραμμα Αποκριάτικων Εκδηλώσεων το Σαββατοκύριακο σε Μοσχάτο και Ταύρο

Το 'πε: 

Ξεκινούν οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις σε Μοσχάτο και Ταύρο το Σαββατοκύριακο 15 & 16/2 με τον αποκριάτικο ρυθμό να φτάνει πραγματικά στο κόκκινο.

Δείτε τις εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου.

Δείτε το πλήρες πρόγραμα για το Καρναβάλι 2014 σε Μοσχάτο και Ταύρο (εδώ)

Μοσχάτο, Σάββατο 15/2/2014

12:00 το μεσημέρι από τον Ηλεκτρικό σταθμό Μοσχάτου εως την Πλατεία Μεταμόρφωσης, παράσταση δρόμου με μουσική συνοδεία Latin kai Swing με τους Cachivache.

Μοσχάτο, Κυριακή 16/2/2014

11:30 το πρωί στο κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου(Μιαούλη 60) Αποκριάτικο πάρτι μεταμφιεσμένων για παιδιά των παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων και της Α’-Β’ τάξης των δημοτικών σχολείων. Είσοδος Δωρεάν απαραίτητη η υπόδειξη πρόσκλησης.

5:00 το απόγευμα στο κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου(Μιαούλη 60) για παιδιά της Γ’ – ΣΤ’ τάξης των δημοτικών σχολείων Μοσχάτου. Είσοδος Δωρεάν απαραίτητη η υπόδειξη πρόσκλησης.

21:00 στην πλατεία Μεταμόρφωσης οι JAZZ MATAZZ στήνοντας κάθε φορά ένα γνήσιο Swing,Jazz πανηγύρι. Σε περίπτωση βροχής η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου – Ταύρου.

Ταύρος, Σάββατο 15/2/2014

11:30 το πρωί στο ATHENSHEART Πειραιώς 180 στο επίπεδο 1 αποκριάτικο πάρτι για παιδιά μεταμφιεσμένων για παιδιά των παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων και της Α’-Β’ τάξης των δημοτικών σχολείων. Είσοδος Δωρεάν απαραίτητη η υπόδειξη πρόσκλησης.

1:30 το μεσημέρι στον Ηλεκτρικό σταθμό Ταύρου, παράσταση δρόμου με μουσική συνοδεία Latin kai Swing με τους Cachivache.

5:00 το απόγευμα στο ATHENSHEART Πειραιώς 180 στο επίπεδο 1 αποκριάτικο πάρτι για παιδιά μεταμφιεσμένων για παιδιά της Γ’ – ΣΤ’ τάξης των δημοτικών σχολείων Μοσχάτου. Είσοδος Δωρεάν απαραίτητη η υπόδειξη πρόσκλησης.

8:30 το βράδυ στην πλατεία Ατταλείας συναυλία RΟCK N’ ROLL από τους “D.Kelenis & The Houseband project σε ένα αφιέρωμα του Elvis Presley.

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.