Διάλεξη για την δυσλεξία στο Μοσχάτο την Τετάρτη

Το 'πε: 

Διάλεξη με θέμα την δυσλεξία και ομιλητή τον καθηγητή Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Κωνσταντίνο Πόρποδα, διοργανώνει η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Μοσχάτο, αυτήν την Τετάρτη (4/4) στις 19:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
www.enosigoneonmos.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Μοσχάτου κατάφερε να φέρει κοντά μας τον Κο Κωνσταντίνο Πόρποδα, καθηγητή Ψυχολογίας στο Πανεπιστημίου Πατρών, διευθυντή της ερευνητικής και διαγνωστικής μονάδας δυσλεξίας, ανάγνωσης και γραφής. Ο σκοπός είναι να πραγματοποιηθεί μία διάλεξη στον Δήμο μας με θέμα « Μαθησιακές δυσκολίες – Δυσλεξία : Όταν το “Θέμα” γίνεται “Πρόβλημα”.

Η διάλεξη αυτή θα γίνει την Τετάρτη στις 4 Απριλίου 2012 στις 19.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου (Κωνσταντινουπόλεως & Σολωμού).

Η διάλεξη αυτή οργανώνεται με πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Μοσχάτου και με την σημαντική βοήθεια των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων όλων των Σχολείων του Μοσχάτου.

Θα θέλαμε όλοι οι φορείς να βοηθήσουν αυτήν την διάλεξη στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους, οι Σύλλογοι Διδασκόντων, οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων, ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου, οι εφημερίδες, οι ηλεκτρονικές εφημερίδες και όλοι οι υπόλοιποι τοπικοί φορείς.

Με την ελπίδα ότι όλοι θα βοηθήσουμε ώστε η αξιόλογη αυτή διάλεξη να έχει επιτυχία έτσι να μπορέσουμε στο μέλλον να επαναλάβουμε ανάλογες διαλέξεις – ομιλίες με σκοπό την βελτίωση της κοινωνίας μας, σας στέλνουμε τους πιο θερμούς χαιρετισμούς.

Με τιμή,
Το Δ.Σ. της
Ένωσης Γονέων &
Κηδεμόνων Μοσχάτου

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.