Ο πανεπιστημιακός Κωνσταντίνος Πόρποδας στο Μοσχάτο

Το 'πε: 

Μεγάλη επιτυχία συνιστά για την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Μοσχάτου η παρουσία του Κωνσταντίνου Πόρποδα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου – Ταύρου στην ομιλία του για την δυσλεξία.

Μπορεί το όνομα του κ. Πόρποδα να μην είναι ευρέως γνωστό, αλλά πρόκειται για έναν άνθρωπο που θεωρείται κορυφή στον τομέα της δυσλεξίας και των μαθησιακών δυσκολιών, ενώ είναι καθηγητής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών και Διευθυντής της Ερευνητικής και Διαγνωστικής Μονάδας Δυσλεξίας, Ανάγνωσης και Γραφής.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο βρέθηκαν περίπου 150 άνθρωποι, οι οποίοι άκουσαν τον κ. Πόρποδα να αναλύει την δυσλεξία και να μιλάει για την ανάγκη να μάθουν οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς να την εντοπίζουν στα παιδιά, να την αντιιμετωπίζουν, ενώ εστίασε, ανάμεσα σε άλλα και στις ελλείψεις που έχουν τα σχολεία στην καταπολέμηση αυτής της μαθησιακής δυσκολίας.

Στην εκδήλωση μίλησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Μοσχάτου, Σπύρος Σακελλαρίου, ενώ συντονιστής της συζήτησης ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού και Δημοτικός Σύμβουλος, Γιάννης Σάββας.

Error | Μοσχάτο - Moschato

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.